Happy People
Coraima Torres, senzuală într-o rochie vișinie mulată. La 48 de ani trupul său arată impecabil

Publicat pe 29.05.2023 la 17:30. Actualizat pe 31.05.2023 la 22:27

Coraima Torres impresionează cu o apariție stilată într-o rochie mulată. Actrița a devenit cunoscută publicului prin intermediul serialului Kassandra, pe atunci, era o femeie în floarea tinereții. Anii au trecut, însă, dar s-au “așezat” frumos pe chipul și pe trupul său.

Coraima Torres în filmul Kassandra

TV Happy

Timpul pare să fi fost extrem de blând cu celebra artistă, care la vârsta de 48 de ani are un trup asemănător cu al unor femei în floarea tinereții.

Coraima Torres este una dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovele din lume, îndrăgită mai ales pentru rolul Kassandrei, din telenovela care poartă același nume.

Coramia Torres arată impecabil la vârsta de 48 de ani

Aceasta avea numai 17 ani când atingea inima a milioane de oameni cu frumusețe și talentul său, iar acum la 31 de ani distanță continuă să impresioneze. Coraima Torres impresionează cu ultima sa apariție. Actrița și-a pus în evidență trupul suplu cu o rochie mulată, care îi evidențiază perfect formele.

Ea a lăsat și un text în completarea imaginii publicate: "Fiecare act de bunătate este o demonstrație de putere".

View this post on Instagram

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

Citește și:

Coraima Torres este o actriță și cântăreață venezueleană. S-a născut pe 21 iulie 1973 în Valencia, Venezuela. Este cunoscută pentru numeroasele sale roluri în telenovele, atât în Venezuela, cât și în alte țări hispanice. A devenit populară în anii '90, jucând în telenovele precum "Kassandra", "Abigail" și "La Dama de Rosa".

Coraima Torres a început cariera sa artistică în adolescență și a câștigat rapid recunoaștere în Venezuela. Pe lângă actorie, ea a lansat și câteva albume muzicale. Torres a colaborat cu cântăreți și compozitori renumiți și a avut succes în domeniul muzicii în anii '90.

Citește și:
În articolul

Coraima Torres, senzuală într-o rochie vișinie mulată. La 48 de ani trupul său arată impecabil

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp