Happy People
Cu cine a fost căsătorită actrița Tuba Büyüküstün. Cei doi au avut un mariaj de șase ani împreună

Publicat pe 01.05.2024 la 11:30. Actualizat pe 01.05.2024 la 11:15

Viața lui Arif Onur Saylak, născut în Ankara, a devenit subiect de interes și cercetare. În special, relația sa cu Tuba Büyüküstün, alături de care a fost căsătorit o perioadă lungă, a stârnit curiozitatea multora.

Tuba Büyüküstün

Happy Channel

"Cine este soția lui Onur Saylak?" - aceasta a fost întrebarea pe buzele tuturor în legătură cu celebrul actor. După încheierea mariajului cu Tuba Büyüküstü, bărbayul s-a recăsătorit.

Iată cine a fost soția lui Onur Saylak, alături de care s-a căsătorit acum patru ani

Pe lângă cariera sa de actor, viața lui Onur Saylak, care lucrează și ca regizor, a început să fie cercetată și analizată în spațiul public.

View this post on Instagram

A post shared by Tuba Büyüküstün (@tubabustun.official)

Arif Onur Saylak, originar din Ankara, s-a născut la 12 mai 1977. A studiat la Facultatea de Fizică a Universității Tehnice din Orientul Mijlociu. După absolvire, s-a orientat spre un alt domeniu și a urmat Facultatea de Științe Politice a Universității din Ankara, specializarea Administrație Publică.

În timpul anilor de facultate, s-a alăturat unui club de teatru și a participat la spectacole de teatru amator. Această experiență l-a determinat să urmeze o carieră în actorie, astfel că a obținut o diplomă de Teatru la Universitatea Bilkent.

View this post on Instagram

A post shared by OnurSaylak (@onursaylak)

În timpul studiilor sale la Bilkent, a jucat în diverse piese la Teatrele de Stat din Ankara și a fost distribuit în producții ca "Ghetto" și "Three Penny Opera". A jucat și în mai multe piese la Teatrul Bilkent, printre care "Her Şeye Rağmen" de Nazım Hikmet.

Saylak a apărut, de asemenea, în mai multe seriale TV și a fost căsătorit cu colega sa, Tuba Büyüküstün, între 2011 și 2017.

View this post on Instagram

A post shared by OnurSaylak (@onursaylak)

Soția celebrului actor, alături de care s-a căsătorit în 2020, a fost, de asemenea, subiect de interes.

În articolul

Cu cine a fost căsătorită actrița Tuba Büyüküstün. Cei doi au avut un mariaj de șase ani împreună

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp