Happy People
Cum a fost surprinsă Ozge Yagiz la primele ore ale dimineții. Actrița din "Jurământul" servea cafeaua pe terasă

Publicat pe 28.05.2023 la 12:11. Actualizat pe 28.05.2023 la 12:30

Ozge Yagiz și-a început ziua savurând o cafea pe terasă. Actrița s-a fotografiat la primele ore ale dimineții salutându-și comunitatea. Imaginea care a adus bucurie fanilor.

Ozge Yagiz

TV Happy

Ozge Yagiz este una dintre cele mai apreciate actrițe ale momentului actual. Producțiile în care a jucat de-a lungul timpului au clasat-o în topul preferințelor iubitorilor de cinematografie, treptat ea a ajuns la un număr uluitor de fani.

Actrița este apreciată pentru naturalețea sa și pentru felul în care reușește să fie relevantă pentru fani. Simplitatea o definește, fără doar și poate, așa cum este și ultima sa postare, simplă și plină de esență.

Ozge Yagiz, suprinzătoare la primele ore al dimineții. Cum s-a fotografiat actrița din "Jurământul"

Ozge Yagiz este o actriță de naționalitate turcă, care a cunoscut succesul internațional prin intermediul rolului lui Reyhan din serialul fenomen „Jurământul”.

Actrița ajuns la inima oamenilor din întrega lume după ce a primit roluri spectaculoase în filme. Aceasta a demonstrat că este și foarte talentată, dar și foarte pregătită. În plus, Ozge Yagiz este cunoscută pentru abilitatea sa de a interpreta personaje complexe, oferind întotdeauna o performanță și emoții publicului prin rolurile sale. În cariera ei, ea a jucat în numeroase seriale și filme turcești, dobândind un număr mare de fani și admiratori.

Özge Yagiz (Reyhan din “Jurământul”) s-a născut pe 10 aprilie 1997, în Istanbul, Turcia. Ea e absolventa Universității Başkent unde a studiat științele comunicării. După ce și-a descoperit dragostea pentru actorie, Özge a studiat a la No10Studios.

Astfel, în 2017, ea și-a început cariera de actriță. Özge a devenit faimoasă pentru rolurile din "Adını Sen Koy" și “Jurământul”(Yemin). Deși actrița are doar 24 de ani și este abia la începutul carierei, aceasta se bucură de o celebritate cum multe vedete și-ar dori. Özge și-a câștigat deja un nume, motiv pentru care a fost aleasă pentru o nouă producție turcească, unde va interpreta unul dintre rolurile principale.

În articolul

Cum a fost surprinsă Ozge Yagiz la primele ore ale dimineții. Actrița din "Jurământul" servea cafeaua pe terasă

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp