Happy People
Cum a sărbătorit Barbara Bermudo ziua de naștere a soțului său, după întoarcerea lui din spital

Publicat pe 02.03.2021 la 11:23. Actualizat pe 03.03.2021 la 14:08

Barbara Bermudo și familia sa au trăit clipe de coșmar în utllimele săptămâni, după ce cu toții au fost testați pozitiv cu COVID-19. Acum, după ce greul a trecut, jurnalista a sărbătorit ziua de naștere a soțului său, la puțin timp după ce acesta s-a întors din spital.

Barbara Bermudo a sărbătorit ziua de naștere a soțului său, Mario Andrés Moreno, după întoarcerea lui din spital

Getty Images

Au fost momente critice, în ultimele săptămâni pentru familia Barbarei Bermudo. Soțul ei, Mario Andrés Moreno, de meserie tot jurnalist, a ajuns la secția de Terapie Intensivă a spitalului „Baptist Health South Florida”, după ce a contactat o formă severă de COVID-19. Au fost șase zile, pline de incertitudine, în care medicii au fost rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Iată că minunea a făcut ca săptămna trecută, soțul vedetei să se vindece și să fie externat. Persoanele cele mai dragi l-au așteptat emoționate la ieșirea din spital. Acesta a fost adus într-un scaun cu rotile, de către o asistentă, încă vizibil slăbit din cauza bolii.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Barbara Bermudo Oficial (@barbarabermudo)

Barbara Bermudo a sărbătorit ziua de naștere a soțului său

Jurnalistul și-a sărbătorti ziua de naștere cu mare fast. El a avut dublu motiv de sărbătoare. Pe de-o parte împlinirea unui nou an de viață, iar în al doilea rând, faptul că a reușit să învingă un virus mortal, cu care a avut de dus o luptă foarte grea.

Sărbătoritul a avut ocazia de a fi alături de soția și copiii săi: cele trei fete pe care le are cu Barbara și copiii săi mai mari, dintr-o relație anterioară. Cu toții s-au afișat fericiți, pe rețelele de socializare. Partenera sa de viață, cu care este căsătorit încă din anul 2008, a postat o frumoasă fotografie de cuplu, însoțită de un mesaj special.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Barbara Bermudo Oficial (@barbarabermudo)

„La mulți ani dragostea mea @marioandresmoreno dar mai mult decât ziua ta îți sărbătoresc viața astăzi. Împreună vom face această zi una de neuitat. Îmi doresc din toată inima ca ziua ta să rămână în memoria noastră pentru totdeauna. Meriți tot ce este mai bun în această lume. Felicitări, dragostea mea ... te iubim foarte mult.”, a scris ea.

Mario Andrés Moreno îi este recunoscător lui Dumnezeu pentru reușita de a trece cu bine peste cumplita experiență și pentru bucuria pe care familia i-o aduce. De asemenea,le-a mulțumit fanilor săi pentru numeroasele urări, pe care i le-au trimis.

Acasă, prezentatorul de știri a avut parte de surprize dulci. Un tort imens și prăjituri delicioase, pregătite special pentru ziua lui.

„Vă mulțumesc din suflet pentru atâtea urări frumoase, pline de de afecțiune pentru mine și familia mea. Doctorul a spus că am nevoie de câteva calorii, dar @barbarabermudo s-a întrecut pe sine, nu credeți? ”, a glumit el.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Mario Andres Moreno (@marioandresmoreno)

Între timp, jurnalistul s-a întors și în televiziune. Colegii săi de la Mega TV l-au surprins, de asemenea, în studio, chiar în timp ce acesta prezenta știrile.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Mario Andres Moreno (@marioandresmoreno)

Pe rețelele sale de socializare, Barbara a spus că toată lumea din casa ei a avut COVID-19, dar că soțul său a dezvoltat forma cea mai gravă. El a fost singurul care a trebuit să meargă la spital, după ce simptomele pe care le prezenta inițial, s-au agravat.

„După ce am trecut acest test, văd viața altfel”, a spus jurnalista din Puerto Rico, citată de HOLA!

Acum, că au depășit acel capitol din viețile lor, Mario Andrés și Bárbara sunt mai uniți ca niciodată și cu siguranță, au mai multă grijă de sănătatea lor și a celor dragi.

Citește și:
În articolul

Cum a sărbătorit Barbara Bermudo ziua de naștere a soțului său

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp