Happy People
Cum arată acum Michel Telo, artistul care a devenit celebru în întreaga lume cu piesa “Ai Se Eu Te Pego”

Publicat pe 05.02.2021 la 15:56. Actualizat pe 05.02.2021 la 16:12

Michel Telo este un cântăreț de origine braziliană, cunoscut pentru una dintre cele mai celebre melodii ale anului 2011, “Ai Se Eu Te Pego”. Albumul care a inclus aceasta melodie a obținut discul de platină în același an.

Michel Telo, celebrul câtăreț brazilian care a cucerit topurile muzicale cu piesa “Ai Se Eu Te Pego”

Profimedia

Michel Telo s-a născut pe data de 21 ianuarie 1981, în Medianeira , Paraná , Brazilia. Acesta este un celebru cântăreț și compozitor de origine braziliană.

Michel și-a descoperit pasiunea pentru muzică de la o vârstă fragedă. La șase ani acesta cânta cu un cor local, patru ani mai târziu tatăl artistului l-a învățat să cânte la acordeon, potrivit famousbirthdays. Telo a fost vocalist principal pentru Grupo Tradição în perioada 1997-2009 și au cunoscut un mare succes în top, a înregistrat cu ei unsprezece albume.

Telo cântă în primul rând în genul "musica sertaneja", cel mai popular stil al Braziliei, care a dominat cifrele de radio și vânzările din anii '90.

În 2008, Teló a decis să părăsească trupa; ultimul său album cu Grupo Tradição , Micareta Sertaneja 2, a fost nominalizat la un Grammy latin în categoria muzicii braziliene. Primul album solo al lui Teló , Balada Sertaneja din 2009, a prezentat hit-ul single "Ei, Psiu! Beijo, Me Liga", în timp ce albumul său live din 2010, Ao Vivo, a primit statutul de aur și a purtat single-ul "Fugidinha", care a ajuns pe primul loc în topurile braziliene Hot 100, conform allmusic.

View this post on Instagram

A post shared by Michel Teló (@micheltelo)

În anul următor, Teló și-a lansat piesa de semnătură, „Ai Se Eu Te Pego !”. Piesa a avut o mare priză la public, fotbaliști celebrii precum Neymar, Cristiano Ronaldo și Marcelo Vieira s-au înregistrat dansând pe această melodie.

În cele din urmă, piesa a ocupat locul întâi în topuri în mai multe țări europene, precum și în America Latină și Israel. Albumul live însoțitor al lui Télo din 2011, Michel Na Balada , care a prezentat „Ai Se Eu Te Pego !,” a fost nominalizat la Premiul Latin Grammy ca Cel mai bun album Sertanejo și a fost clasat pe locul 11 ​​în Germania, pe locul zece în Austria și pe locul doi in Elvetia. El a fost nominalizat din nou în 2013 pentru Sunset certificat cu aur . Doi ani mai târziu, a oferit o altă ofertă live cu data de studio a graficului Baile do Teló și live 2017Bem Sertanejo: O Show .

Cum arată acum Michel Telo, la 9 ani de la mare hit

View this post on Instagram

A post shared by Michel Teló (@micheltelo)

Succesul l-a urmărit pe Michel și pe plan personal. Pe lângă cariera remarcabilă din domeniul muzical, Telo trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actrița Thais Feroza. Cuplul se bucură împreună de o familie fericită și de cei doi copii, Melinda și Teodoro.

View this post on Instagram

A post shared by Michel Teló (@micheltelo)

Timpul a fost mai mult decât bun cu Michel, care își surprinde fanii cu o înfățisare mult mai matură, caldă și atractivă.

View this post on Instagram

A post shared by Michel Teló (@micheltelo)

Citește și:
În articolul

Cum arată acum Michel Telo, artistul care a devenit celebru în întreaga lume cu piesa “Ai Se Eu Te Pego”

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp