Happy People
Cum arată Adamari Lopez fără strop de machiaj pe chip. Imaginile la care fanii s-au oprit să se uite de două ori

Publicat pe 26.11.2021 la 16:57. Actualizat pe 26.11.2021 la 18:48

Toată lumea o știe pe Adamari Lopez pentru aparițiile sale efervescente, însă puțini au văzut-o fără machiaj. Cum arată actrița când nu se lasă pe mâna stiliștilor.

Adamari Lopez a jucat în telenovele ca ”Gata salvaje”, ”Amigas y Rivales” sau ”Mujer demadera”, în cadrul cărora a impresionat, fără doar și poate, cu aparițiile care mai de care mai sexy. De atunci, s-a schimbat foarte mult, iar de curând a surprins cu o apariție naturală.

Cum arată Adamari Lopez fără machiaj

Adamari Lopez s-a transformat de-a lungul anilor, corpul ei a suferit numeroase modificări, ea acumulând câteva kilograme în plus. Însă a rămas la fel de frumoasă, iar chipul său strălucitor nu îi arată vârsta.

Pe lângă un stil vestimentar mai jucăuș, frumoasa prezentatoare și-a schimbat și culoarea părului, pe care a ales să-l vopsească într-o nuanță mai închisă. Adepții săi i-au lăudat dezicia, întrucât noua tonalitate a podoabei sale capilare intră perfect în contrast cu ochii săi verzi, uimitori.

Adamari Lopez a fost soția celebrului cântăreț Luis Fonsi.

Adamari Lopez a jucat în telenovele ca ”Gata salvaje”, ”Amigas y Rivales” sau ”Mujer demadera”, în cadrul cărora a impresionat, fără doar și poate, cu aparițiile care mai de care mai sexy. De atunci, însă, corpul ei a suferit numeroase modificări, ea acumulând câteva kilograme în plus. I-a rămas, însă zâmbetul cald și copilăresc, pe care nu ezită să-l etaleze.

View this post on Instagram

A post shared by Adamari Lopez (@adamarilopez)

În articolul

Cum arată Adamari Lopez fără strop de machiaj pe chip. Imaginile la care fanii s-au oprit să se uite de două ori

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp