Happy People
Cum arată astăzi Estefanía Villarreal, personajul Celina din Rebelde. Cât de provocator a pozat pentru un pictorial

Publicat pe 03.10.2023 la 18:31. Actualizat pe 03.10.2023 la 20:01

Estefanía Villarreal, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din serialul fenomen, Rebelde, s-a transformat total. Vedeta strălucește și este tot mai îndrăzneață în proiectele sale. Cum s-a afișat de curând.

Estefanía Villarrea

Toți își amintesc de Estefania ca fiind simpatica Celina, care a fermecat pe toți cu inocența ei. După mai bine de două decenii de la finalul proiectului "Rebelde", actrița a trecut printr-o transformare spectaculoasă.

Cum arată în prezent Estefanía Villarreal, personajul Celina din Rebelde

Adepta rolului dulce și plin de umor al Celinei Ferrer, Estefania a captivat inimile oamenilor din întreaga lume. Actrița a trecut prin transformări remarcabile și a depus eforturi considerabile pentru a scăpa de kilogramele acumulate în timp.

Acum, pozează în ipostaze seducătoare, iar aceste imagini sunt dovada transformării sale. Pe lângă schimbarea de aspect și silueta nouă, Estefania ține fanii la curent cu proiectele sale și câștigă tot mai multă apreciere în industria modei.

View this post on Instagram

A post shared by Estefania Villarreal (@estefaniavillarrealvillarreal)

“Pentru mine niciodată nu a fost vorba de o talie sau un număr, este vorba despre iubirea de sine, să-mi placă fiecare centimetru de piele.”, a declarat Estefania Villarreal, actrița care a făcut parte din marele proiect “Rebelde”. Nu a făcut nicio declarație oficială legată de nunta faimoasei Maite Perroni.

Telenovela “Rebelde” va rămâne întotdeauna în amintirea fanilor ca una dintre cele mai importante producții adolescentine din Mexic. Cu actori precum Anahi, Dulce Maria, Alfonso Herrera, Christopher Uckermann, Maite Perroni și Christian Chavez, a reușit să creeze personaje de neuitat precum “Celina”, interpretată de Estefania Villarreal.

În articolul

Cum arată astăzi Estefanía Villarreal, personajul Celina din Rebelde. Cât de provocator a pozat pentru un pictorial

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp