Happy People
Cum arată cadoul de lux pe care Evelyn Beltrán l-a dăruit mamei lui Toni Costa. Celebrul dansator a publicat totul în mediul online

Publicat pe 12.05.2023 la 15:35. Actualizat pe 12.05.2023 la 17:40

La doar câteva ore de la mesajul pe care Adamari Lopez l-a dedicat fostei soacre, actuala parteneră a lui Toni Costa i-a dăruit mamei iubitului un cadou inedit. Dansatorul a publicat totul în mediul online.

Toni Costa formează un cuplu cu Evelyn Beltrán

Profimedia Images

Evelyn Beltran a ținut să lase la iveală un detaliu, la scurtă vreme de la mesajul pe care Adamari Lopez l-a transmis către fosta sa soacră. Partenera lui Toni Costa i-a oferit lui Carmen Lozano un cadou inedit. Actrița și dansatorul s-au despărțit în 2021.

Cum arată cadoul de lux pe care Evelyn Beltrán l-a dăruit mamei lui Toni Costa

Adamari Lopez a ținut să-i transmită un mesaj fostei soacre cu ocazia celebrării unei zile importante în Spania, Ziua mamei.

“În Spania azi se celebrează ziua mamei. Pentru Yaya Carmen o îmbrățișare din dragoste. O zi a mamei fericită!”, a transmis vedeta. La scurtă vreme, iubita lui Toni Costa a lăsat un cadou pentru aceasta, iar dansatorul a publicat totul în mediul online. Evelyn Beltrán i-a dăruit un buchet de trandafiri într-un aranjament perfect.

“Îți mulțumesc iubirea mea pentru această surpriză frumoasă pe care i-ai făcut-o mamei.”, a scris acesta la categoria instastory. Mama lui Toni Costa a fost alături de nepoțica sa în cadrul primei sale comuniuni ce a avut loc pe 22 aprilie. Carmen Lozano și Evelyn Beltran nu au apărut împreună pe rețelele sociale de la începutul relației fiului său. În schimb, alături de Adamari Lopez s-a lăsat fotografiată de mai multe ori, așa cum s-a întâmplat și în octombrie 2022, atunci când actrița a călătorit cu fiica sa în Spania.

Se cunoaște faptul că Toni Costa are o relație perfectă cu familia iubitei sale, așa cum au arătat publicațiile locale. Evelyn Beltran este mama lui Timothy ( 6 ), fructul iubirii unei căsnicii anterioare.

“Costa nu doar că a locuit cu micuțul, dar și cu familia acesteia: mama, tatăl și surorile, bunica și chiar tatăl vitreg. Aceștia l-au primit cu multă iubire și i-au mulțumit că tânăra este atât de fericită în preajma lui.”, a scris jurnalistul Mandy Fridmann, arată univision.com.

Evelyn Beltran a optat pentru operații estetice

Partenera lui Toni Costa nu evită să-și arate transformările fizice în mediul online. Cea mai recentă fotografie o demonstrează cu prisosință. Evelyn Beltran s-a lăsat văzută așa cum de puține ori au avut fanii ocazia să o vadă. Au fost mulți cei care s-au arătați indignați de ceea ce au văzut pe internet. Cu toate acestea, dansatorul a fost cel care i-a luat apărarea.

Răspunsul a venit la scurtă vreme după ce fanii au declarat că Evelyn Beltran are corpul realizat din plastic. În mijlocul scandalului, aceasta a ținut să publice o fotografie mai veche în care a demonstrat că lucrurile sunt mult mai simple decât lasă să se vadă. Cu toate acestea, sunt evidente câteva dintre trăsăturile pe care chirurgia a reușit să le facă de-a lungul timpului. Are peste 300 de mii de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat fotografii și filmulețe. Prima imagine pe care o vedem este cea cu fiul său, Timothy. De asemenea, nu lipsesc nici filmulețe alături de Toni Costa, în care cei doi dansează alături de alți prieteni și fani. Încă o dată, vedeta a demonstrat că este o mămică devotată.

În articolul

Cum arată cadoul de lux pe care Evelyn Beltrán l-a dăruit mamei lui Toni Costa. Celebrul dansator a publicat totul în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp