Happy People
Cum arată Coraima Torres fără pic de machiaj pe chip la aproape 50 de ani. Kassandra este cu totul o altă persoană

Publicat pe 11.11.2022 la 18:43. Actualizat pe 13.11.2022 la 12:48

Coraima Torres a apărut în fața fanilor de pe Instagram fără pic de machiaj. Cum arată actrița la aproape 50 de ani în momentele ei personale, fără a fi în preajma stiliștilor.

Coraima Torres

TV Happy

Actrița de telenovele, originală din Venezuela, este un etalon al frumuseții , fiind apreciată de fani din întreaga lume.

Vedeta nu a ezitat de-a lungul timpului să-și arate chipul fără machiaj, semn că este mulțumită de felul în care arată la vârsta ei.

Ea este una dintre puținele celebrități care au curajul să apară fără pic de retușare în fața camerei.

Cum a apărut Coraima Torres în fața fanilor de pe Instagram

Recent, Coraima Torres a împărtășit cu fanii de pe Instagram o poveste în care apare complet fără machiaj. Vedeta arată foarte bine, semn că frumusețea ei nu se datorează intervenției stiliștilor, ci este una naturală.

View this post on Instagram

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

La cei aproape 50 de ani, actrița și-a păstrat trăsăturile deosebite care au impresionat întreaga lume atunci când s-a lansat în lumea cinematografiei. Ea se poate lăuda și cu o siluetă impecabilă, aceasta fiind rezultatul multor ore de muncă.

Coraima Torres este una dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovele din lume. Ea a devenit cunoscută, în special, pentru rolul Kassandrei din telenovela cu același nume difuzată în peste 100 de țări. Alte producții cinematografice celebre în care a avut roluri sunt „Dulce Ilusion”, „Geminis”, „Suenos y espejos”.”.

În articolul

Cum arată Coraima Torres fără pic de machiaj pe chip la aproape 50 de ani. Kassandra este cu totul o altă persoană

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp