Happy People
Cum arată partenerul faimoasei Hazar Ergüçlü. Vedeta a postat primele imagini de cuplu

Publicat pe 26.09.2024 la 13:05. Actualizat pe 26.09.2024 la 14:22

Hazar Ergüçlü își continuă traiectoria personală alături de noul său partener. Actrița a publicat o fotografie cu acesta pe pagina de socializare.

Hazar Ergüçlü în cadrul unei prezentări de modă din Londra. 2024

Getty Images

Hazar Ergüçlü face parte din actrițele recunoscute ale Turciei. De-a lungul timpului a făcut parte din nenumărate producții importante, fiind o figură ușor de recunoscut pe micile ecrane. Discretă în ceea ce privește viața personală, se cunoaște relația de iubire pe care a avut-o în trecut cu regizorul și scenaristul Onur Ünlü.

Cum arată partenerul faimoasei Hazar Ergüçlü

A făcut parte din distribuția seriei Flăcările Destinului în 2020, fiind una dintre actrițele principale. În prezent își continuă traiectoria profesională cu un rol important. În viața personală continuă să fie la fel de discretă cu excepția faptului că a ținut să se facă văzut-o pentru o fracțiune de secundă cu noul său partener.

View this post on Instagram

A post shared by Hazar Ergüçlü (@hazarerguclu)

A jucat rolul Dilber în "Pearl Taneleri", iar astăzi își continuă zilele alături de DJ-ul Efe Çelik, denumit și Artz. Imaginile publicate în mediul online au putut fi urmărite la categoria instastory pe pagina vedetei. Îmbrăcată într-o pereche de blugi și un body de culoare neagră, așa a putut fi văzută vedeta, arată qualitydergisi.com. Recent a apărut pe coperta unei reviste celebre și a decis să publice imaginile pe contul său. Felicitările fanilor nu au întârziat să apară.

Citește și:

“Te așteptăm din nou în serial”, “Nu mai călători și haide să te vedem într-un serial”, “Ne place ceea ce vedem”, “Zici că ești o păpușă”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Vedeta s-a reîntors în fața camerelor de fotografiat după ce o perioadă a dedicat-o vieții personale. Printre serialele de succes în care a jucat s-a numărat The Protector, o producție ce a fost difuzată pe una dintre platformele de streaming.

Printre actorii care au făcut parte din distribuție se află Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan sau Okan Yalabık. A avut parte de recunoaștere internațională la acea vreme, fiind un proiect de succes.

Detalii despre Hazar Ergüçlü din Flăcările destinului

Născută în 1993 în Cipru, a devenit o actriță extrem de cunoscută în Turcia. Printre serialele din trecut în care s-a implicat s-au numărat Medcezir în 2013, dar și Kuzey Guney în 2011. A devenit o figură importantă pentru mai multe branduri recunoscute. În 2023 a pozat pentru prima oară în cadrul unei campanii îndreptate către iubitorii de pantofi.

Citește și:

A reușit să uimească cu energia și naturalețea sa, chiar dacă filmările pentru campanie au avut o durată de 20 de ore. Și-a exprimat încântarea pentru o asemenea colaborare profesională.

“Este foarte valoros pentru mine să fiu alături de un brand local, bine stabilit cum este Elle Shoes. Pantofii sunt o parte indispensabilă din garderoba mea. A fost o colaborare pentru care am fost entuziasmată, comfortabilă și ambițioasă.”, a spus vedeta, arată samdan.com.tr.

Campania în care a participat vedeta are două părți. În prima o vedem ca o visătoare, cu o atitudine retro. În cea de-a doua vedem o călătorie impresionantă a sa cu o idee bazată pe povestea Frozen, dar și a anotimpului iarna. Printre producțiile de succes în care a jucat actrița se numără și Gönül, un film care poate fi urmărit pe una dintre platformele de streaming.

În articolul

Cum arată partenerul faimoasei Hazar Ergüçlü. Vedeta a postat primele imagini de cuplu

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp