Happy People
Cum arată rutina de make-up a artistei Anahi când se pregătește pentru filmări

Publicat pe 26.05.2023 la 21:54. Actualizat pe 26.05.2023 la 21:54

Membră a celebrei trupe RBD și una dintre cele mai îndrăgite personalități din lumea muzicii latino, Anahi a fost surprinsă într-un moment special de colegii ei, care au dorit să surprindă întregul proces al transformării sale.

Anahi

Happy Channel

Artista Anahi a fost surprinsă în timpul în care se pregătea să apară în lumina reflectoarelor. Vedeta RBD se machia cu grijă pentru a apărea impecabilă în videoclipul final, însă colegii ei s-au gândit să surprindă întregul proces.

Anahi, o prezență fermecătoare pe scenă și în viața

Colegii ei de la echipa de producție și membrii trupei RBD au decis să surprindă întregul proces de înfrumusețare al Anahiei, realizând o înregistrare video care să reflecte stadiile prin care artista a trecut în timpul pregătirilor sale.

View this post on Instagram

A post shared by Anahi (@anahi)

Anahi este fără doar și poate una dintre cele mai cunoscute artiste de la nivel internațional, care a făcut carieră încă din primii ani de creștere profesională. Era la început de drum, însă călăuzită de cei mai buni oameni din industria cinematografiei și ai muzicii, ea a fost îndrumată către un proiect care avea să-i dicteze viitorul.

Anii au trecut, iar Anahi a rămas un icon al feminității și al senzualității, un adevărat model de carieră și o femeie plină de creativitate, care și-a dedicat fiecare secundă a vieții sale lumii artistice. Acest lucru a ajutat-o enorm să crească și să fie văzută la nivel internațional ca una dintre cele mai bune imagini ale micilor și marilor ecrane.

Citește și:
În articolul

Cum arată rutina de make-up a artistei Anahi când se pregătește pentru filmări

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp