Happy People
Cum arată și cu ce se ocupă surorile actriței Fatima Molina

Publicat pe 10.03.2021 la 19:00. Actualizat pe 10.03.2021 la 19:13

Pe Fatima Molina o cunoaște toată lumea. Puțini știu însă că frumoasa actriță mexicană are două surori, care seamănă leit cu ea. Iată cum arată și cu ce se ocupă acestea.

Fatima Molina are două surori care îi seamănă ca două picături de apă

Getty Images

Fatima Molina abia a împlinit, ieri pe data de 9 martie, vârsta de 35 de ani. Potrivit biografiei sale, ea s-a născut în Ensenada, Baja California, Mexic, iar ulterior s-a mutat în Guadalajara, Jalisco. Încă de mică a fost pasionată de actorie, făcând parte din trupa de teatru a școlii.

Acum, ea se mândrește cu un palmares impresionant. A jucat în numeroase filme și seriale, printre care se numără „Tres Milagros”, „Diablero”, „Narcos:Mexico” și „I Dream in Another Language”, pentru care a primit premiul „Ariel” drept „cea mai bună actriță în rol secundar”.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de FATIMA MOLINA (@lafatimamolina)

În prezent, ea este protagonista actualei telenovele Univision, intitulată „Te acuerdas de me”, unde îl are drept partener de scenă pe nimeni altul decât celebrul actor Gabriel Soto.

„Vera este o femeie care luptă pentru ceea ce își dorește, pentru visele ei, pe care dificultățile nu o vor doborî, dimpotrivă, va merge înainte în ciuda a tot. Va trăi atât momente foarte bune, cât și momente foarte rele ... Cred că mă pot identifica destul de mult cu Vera.”, a dezvăluit actrița mexicană, în urmă cu câteva luni, într-un interviu exclusiv marca People en Español.

Odată cu acest rol, Fatima Molina și-a văzut celebritatea în plină ascensiune. Astfel, fanii au început să fie curioși despre mai multe aspecte ale vieții sale personale.

Fatima Molina are două surori. Cum arată și cu ce se ocupă

Actrița mexicană nu a fost niciodată singură, ci mereu a fost înconjurată de iubirea necondiționată ale celor două surori ale sale, care din punct de vedere fizic îi seamănă izbitor.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Anna María (@annamolinav)

Cea mai în vârstă este Reyna. De meserie make-up artist și mereu un model de inspirație pentru Fatima. Aceasta și-a arătat recent aprecierea față de sora sa, vedetă pe micile ecrane, printr-un mesaj emoționant, postat pe pagina sa de socializare.

„Nu am cuvinte să spun cât de mândră sunt de tine. Ești un mare exemplu de perseverență, ambiție, disciplină și mai presus de toate iubire de sine. Ești o ființă plină de lumină.”, ​​au fost cuvintele scrise de Reyna.

La rândul ei, Anna, este antrenor personal de fitness. De asemenea și ea este foarte apropiată de surorile sale.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Anna María (@annamolinav)

Deși sunt foarte asemănătoare ca aspect, cele trei surori au personalități și ambiții complet diferite. Totuși acest lucru nu le împiedică să formeze o frumoasă și indestructibilă echipă.

„Cea mai bună echipă: lupte, râsete, emoții, experiențe, fiecare cu personalitatea și esența ei. Sunt foarte mândră de femeile care am devenit. Nu-mi pot imagina viața fără voi. Vă iubesc până la infinit.”, este descrierea unei fotografii cu toate trei, distribuită de Reyna pe Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Reyna Dayana Makeup (@reynadayanamakeup)

Citește și:
În articolul

Cum arată și cu ce se ocupă surorile actriței Fatima Molina

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp