Happy People
Cum arată sora faimoasei Hazal Filiz Küçükköse. Actrița a rămas discretă până acum în ceea ce o privește pe Deniz

Publicat pe 04.10.2024 la 15:35. Actualizat pe 04.10.2024 la 16:42

Hazal Filiz Küçükköse a publicat o imagine alături de sora sa geamănă și fanii le-au lăudat pe amândouă. Actrița continuă să aibă succes în mediul online.

Cum arată sora faimoasei Hazal Filiz Küçükköse

Instagram

Hazal Filiz Küçükköse este cunsocută publicului din țara noastră pentru rolul din O poveste cu zâne, însă ea mai jucat roluri valoroase și în alte producții turcești. Recent, a lăsat în mediul online o fotografie de familie în care apare alături de sora sa geamănă.

Cum arată sora faimoasei Hazal Filiz Küçükköse

Invitată în cadrul unui show TV cunoscut în Turcia, vedeta pe care am putut s-o vedet în O poveste cu zâne a specificat că are o soră geamănă identică și numele său este Deniz. Cu toate că publică rareori fotografii de familie, de data aceasta fanii au rămas cu adevărat surprinși, arată dizidoktoru.com.

View this post on Instagram

A post shared by Hazal Filiz Küçükköse (@hazalfilizkucukkose)

Are peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt în colaborare cu diferite branduri recunoscute internațional.

A menționat faptul că are 4 frați și că fiecare dintre aceștia au la rândul lor două nume. Spune că încă din copilărie familia a numit-o “Filiz” însă ea nu se identifică cu acest nume. Locuiește în Ankara și este o actriță de renume. În copilărie, vedeta nu putea fi deosebită de sora sa geamănă.

Citește și:

“Câteodată ne puneau cercei diferiți ca să ne deosebească, era ca jumătatea mea. Eu am intrat la facultate, ea s-a căsătorit și drumurile noastre s-au despărțit.”, a povestit vedeta. A mărturisit că tatăl și fratele său sunt doctori. Au fost de-a lungul timpului mentorii săi și au ajutat-o să rămână o persoană cu picioarele pe pământ, așa cum singură s-a declarat. Spune că singura diferență dintre ea și sora sa este că Deniz este mama a doi copii, arată cnnturk.com.

“Obișnuiam să ne înlocuim una pe cealaltă. Am trăit momente amuzante.”, a povestit vedeta într-o discuție amuzantă cu jurnaliștii turci. Comentariile fanilor din mediul online nu au întârziat să apară.

Hazal Filiz Küçükköse a jucat alături de Burak Özçivit într-un serial turcesc

Cei doi actori îndrăgiți au jucat rolurile frate și soră în serialul Kara Sevda în 2015 și de atunci fanii și-au dorit să revină într-o nouă producție turcească. În vara acestui an această idee începuse să prindă contur. În cele mai recente fotografii din mediul online aceasta apare îmbrăcată într-o rochie roșie cu decolteu. Fanii i-au apreciat imediat îndrăzneala și s-au bucurat de priveliște. Printre faimoșii care au ținut să-i aprecieze postarea s-a numărat și Taro Emir Tekin, actorul care a jucat în sezonul 2 din Golden Boy – Dragoste rebelă.

“Dragă Hazal, ți-am apreciat onestitatea în emisiune”, “Îmi place de tine”, “Ești foarte frumoasă”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

“Câteodată dragostea este cea care mă exploatează, câteodată mă surprinde.”, a scris ea în dreptul imaginii. Vedeta a mărturisit recent că nu ar putea niciodată să își tundă părul în întregime pentru un rol pe platourile de filmare.

“Îmi place părul meu foarte mult și uneori mă îngrijorez. De exemplu, nu aș renunța la el complet pentru un proiect. Mi-aș asuma riscuri, aș face schimbări, dar nu l-aș tunde de tot.”, a spus ea.

În articolul

Cum arată sora faimoasei Hazal Filiz Küçükköse. Actrița a rămas discretă până acum în ceea ce o privește pe Deniz

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp