Happy People
Cum arată soțul lui Dulce Maria. El și acrița din Rebelde au împreună o fetiță

Publicat pe 17.02.2021 la 11:40. Actualizat pe 17.02.2021 la 12:12

Dulce Maria se poate considera o femeie fericită și împlinită. La 35 de ani, actrița din Rebede are tot ce și-ar putea dori: faimă și multă iubire. La finalul anului trecut ea și soțul său au devenit părinți pentru prima oară.

Dulce Maria alături de soțul său, Paco Alvarez

Profimedia Images

În urmă cu mai bine de 15 ani, Dulce Maria făcea furori împreună cu trupa Rebelde. La vremea respectivă, ea era doar o tânără la început de drum, care ușor ușor, a reușit să capete recunoaștere intrnațională.

Acțiunea serialului se petrecea la un liceu fictiv: Elite Way School, școală de mare prestigiu din apropiere de Ciudad de Mexico. Acolo își permiteau să învețe doar adolescenți cu o foarte bună situație materială, ori cei care obțineau bursă.

Dulce Maria a fost întruchiparea personajului Roberta Pardo Rey, fiica răsfățată a unei vedete pe nume Alma Rey. Neglijată de mamă, din cauza meseriei acesteia, Roberta devine o fire capricioasă, cu o atitudine foarte tupeistă. Viața sa ia o întorsătură neașteptată în momentul în care se îndrăgostește de Diego Bustamante. De-a lungul serialului, ei vor trăi o minunată poveste de dragoste.

Amândoi fac parte din trupa RBD, și au împreună o piesă numai a lor intitulată „Este corazon”.

Paco Alvarez și acrița din Rebelde, imagini tandre de Valentine’s Day

Iată că anii au trecut în zbor, iar în prezent, Dulce Maria și-a găsit sufletul pereche și în viața reală. Mai mult decât atât, ea și alesul inimii sale au împreună o fetiță, născută la finalul anului trecut, căreia îi oferă toată dragostea din lume.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Dulce Maria (@dulcemaria)

Dulce Maria și Paco Alvarez s-au căsătorit în anul 2019, iar anul trecut, îndrăgita actriță și-a anunțat fanii că este însărcinată. De asemenea, ea a afișat pe paginile sale de socializare, mai multe fotografii adorabile, cu burtica de gravidă. Se vedea clar pe chipul său și al soțului ei că amândoi erau în culmea fericirii.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Dulce Maria (@dulcemaria)

Cu toate că trupa RBD a decis să se reunească anul trecut, momentan Dulce Maria se concentrează strict pe viața sa personală. Micuța Paula a venit pe lume în data de 4 decembrie și a adus chiar mai multă bucurie în viețile celor doi.

Chiar dacă abia au devenit părinți, cei doi nu își neglijează deloc viața de cuplu. Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, Dulce Maria și Paco Alvarez au iești la o cină romantică. Actrița din Rebelde a împărtășit mai multe fotografii tandre, în care îl sărută pasional pe bărbatul iubit. Printre imagii se află și un cadru cu o sticla de vin roșu pe care îndrăgostiții au împărțit-o la lumina lunii și a lumânărilor și buchetul de trandafiri pe care soțul i l-a dăruit.

Alături de acestea, vedeta a transmis un mesaj emoționant:

„Mulțumesc că nu te-ai oprit să mă surprinzi ... Te iubesc cu toată ființa mea, îți mulțumesc că m-ai făcut să zâmbesc și să creez puțină magie chiar și în cele mai nefavorabile momente. Te iubesc în fiecare zi dar astăzi zi de dragoste și prietenie și sărbătoresc că ne-am întâlnit și vă mulțumesc pentru dragostea pe care o văd concretizată în bebelușul nostru Maria Paula ️ Vă iubesc @pacoalvarezv # 14februarie”, a scris ea pe Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Dulce Maria (@dulcemaria)

Citește și:
În articolul

Cum arată soțul lui Dulce Maria

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp