Happy People
Cum s-a filmat Demet Evgar îl locuința sa, după o perioadă de absență. Vedeta a apărut fără niciun artificiu stilistic și a atras admirația comunității sale

Publicat pe 25.03.2023 la 16:30. Actualizat pe 25.05.2023 la 15:34

Demet Evgar este o actrița de origine turcă cunoscută pentru rolurile sale în filmele și serialele turcești. Recent, ea s-a filmat în casă să fără machiaj, lucru care a atras admirația admiratorilor săi.

Demet Evgar în "Flăcările Destinului"

TV Happy

Demet Evgar a fost absentă din mediul online pentru o perioada de timp, fiind ocupată cu creșterea fetiței sale abia venite pe lume. Ea a decis să împărtășească cu fanii ei o parte din viață ei de zi cu zi, arătând că faptu că pentru o perioadă, cariera sa a luat pauză.

Demet Evgar surprinde cu apariția sa naturală. Fanii au felicitat-o pentru curajul de a se afișa fără niciun artificiu stilistic

Cu această postare, actrița Demet Evgar a vrut să transmită mesajul că frumusețea nu vine doar din machiaj și că fiecare femeie poate fi frumoasă în mod natural, indiferent de circumstanțe. Ea a primit multe aprecieri pentru curajul de a arată așa cum este în realitate, fără să se ascundă după machiaj sau alte artificii.

În cele din urmă, Demet Evgar a arătat că este mai mult decât o simplă actrița, ci o femeie puternică și curajoasă care a ales să își asume responsabilitatea de a fi mama, fără a se lasă afectată de presiunea societății de a arată perfect în permanență.

Citește și:

Pe 18 august, una dintre cele mai îndrăgite actrițe ale cinematografiei turcești a născut, la 42 de ani, o fetiță pe nume Mavi. Demet Evgar a evitat ieșirile în public, iar activitatea ei în mediul online a scăzut, aceasta dedicându-i fiecare minut fiicei sale.

Citește și:

Actrița a menționat că odată cu venirea pe lume a lui Mavi, perspectiva ei asupra vieții i s-a schimbat semnificativ. De asemenea, vedeta a declarat că nu va accepta nici o ofertă publicitară pentru fiica ei, motiv pentru care aceasta nu a împărtășit cu fanii ei poze cu bebelușul.

În articolul

Cum s-a filmat Demet Evgar îl locuința sa, după o perioadă de absență. Vedeta a apărut fără niciun artificiu stilistic și a atras admirația comunității sale

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp