Happy People
Cum s-a pregătit Meryem Uzerli pentru rolul din Suleyman Magnificul. Ce a declarat vedeta într-un interviu

Publicat pe 10.10.2024 la 14:35. Actualizat pe 10.10.2024 la 15:11

Meryem Uzerli vorbește într-un interviu despre rolul din Suleyman Magnificul și cum a reușit să se identifice cu acesta de-a lungul timpului. Ce a declarat vedeta.

Cum s-a pregătit Meryem Uzerli pentru rolul din Suleyman Magnificul

Happy Channel

Meryem Uzerli este o actriță de origine turco – germană care a devenit cunoscută odată cu rolul din Suleyman Magnificul. A vorbit într-un interviu recent despre drumul parcurs în acest sens. A câștigat premiu pentru cea mai bună performanță și a vorbit despre industria filmului în Germania.

Cum s-a pregătit Meryem Uzerli pentru rolul din Suleyman Magnificul

Originile sale sunt extrem de interesante pentru toți fanii care o urmăresc deja de ceva vreme. Mama sa este de origine germană, pe când tatăl său este turc. A crescut în Germania într-un oraș mic, însă a devenit una dintre cele mai faimoase vedete din Turcia în acest moment. Sora mamei sale s-a căsătorit cu un bărbat de origine braziliană, astfel că jumătate din familia sa locuiește în Brazilia.

View this post on Instagram

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

Nu se descrie ca fiind o persoană interesantă, ci spune că tot ceea ce întreprinde în fiecare zi i se pare normal. Recunoaște că diferența dintre lumea divertismentului din Germania și cea din Turcia este complet diferită, asta pentru că în prima parte oamenii încearcă să se ghideze după reguli, pe gând în cea de-a doua cei mai mulți vor să experimenteze.

Citește și:

Are peste 7 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 3 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din cadrul proiectului profesional pe care l-a prezentat publicului alături de Berak Burkay Akgul.

Spune că în tinerețe nu a experimentat șederea în Turcia și odată cu un rol care i s-a oferit a reușit să își mute reședința. Cât despre rolul din Suleyman Magnificul, a povestit cum a reușit acesta să ia ființă.

“O persoană pe care o cunoșteam de la teatru mi-a povestit de compania producătoare. Totul s-a întâmplat într-un mod extrem de diferit. Eram foarte nervoasă. Când am citit prima oară scenariul am fost cuprinsă de emoții.”, a spus vedeta.

Ce spune vedeta despre rolul din Suleyman Magnificul

Spune că de-a lungul perioadei în care s-a pregătit pentru rolul din Suleyman Magnificul a studiat istoria lui Hurem și a căutat mai multe referințe în mediul online.

“Am lucrat îndeaproape cu scenaristul și am căutat foarte multe informații despre Hurem din istorie, cărți și informații de pe internet. A fost o combinație între două cercetări, dar în final a trebuit să-i ofer personajului propria viață.”, a transmis vedeta.

A punctat că deși nu a cunoscut-o pe Hurem cea adevărată și-ar fi dorit acest lucru, arată arabianmoda.com. A fost o adevărată provocare timp de trei ani de zile în cazul vedetei.

“M-a provocat timp de trei ani în fiecare zi. Lupta pe care a dus-o, puterea, dragostea, agresiunea și momentele puternice și cele slabe au creat-o așa cum este ea astăzi pe micile ecrane.”, a spus ea. La vârsta de 41 de ani este fără doar și poate o actriță complexă. A jucat în producții precum Keeping the bees în 2019, dar și Night queen în 2016. Suleyman Magnificul a avut premiera în 2011 și a luat sfârșit în 2014.

În articolul

Cum s-a pregătit Meryem Uzerli pentru rolul din Suleyman Magnificul. Ce a declarat vedeta într-un interviu

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp