Happy People
Cum s-a schimbat viața actorului Selahattin Paşalı după ce a devenit tătic pentru prima oară. Ce a declarat protagonistul din Omer

Publicat pe 03.10.2024 la 14:24. Actualizat pe 03.10.2024 la 15:22

Selahattin Paşalı și Lara Paşalı s-au căsătorit în 2022 și au devenit părinți pentru prima oară. Acum actorul din Ömer vorbește despre viața de tătic.

Cum s-a schimbat viața actorului Selahattin Paşalı după ce a devenit tătic pentru prima oară

Happy Channel

Selahattin Paşalı joacă rolul Ömer Ademoğlu în serialul Ömer, acolo unde împarte rolul principal cu Barış Falay și Gökçe Bahadır. Într-un interviu a vorbit despre schimbările din viața sa personală odată cu momentul în care a devenit tătic pentru prima oară.

Cum s-a schimbat viața actorului Selahattin Paşalı după ce a devenit tătic pentru prima oară

Actorul din Turcia a făcut câteva mărturisiri care i-au uimit pe fani. A declarant că a fost nevoit să-și schimbe locul în care doarme, dat find faptul că micuța sa fiică este alături de mama în permanență.

View this post on Instagram

A post shared by Selahattin Paşalı (@selahattinpasali)

“Nu pot să petrec foarte mult timp cu copilul meu acum. Există anumite balanțe în viață. Acum mama poartă povara, eu aduc bani în casă. O să fie o vreme când o să stau eu cu ea.”, a declarat Selahattin Paşalı, arată gazeteduvar.com.tr. Are peste 800 de mii de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. În cele mai recente dintre acestea își arată proiectul personal, serial care este difuzat pe una dintre platformele de streaming.

Citește și:

Actorul s-a alăturat Academiei Europene de Film printre nume celebre din Turcia precum Damla Sönmez și Saadet Işıl Aksoy. Acest eveniment aduce laolaltă profesioniști din industrie. Printre aceștia se numără Matteo Garrone, Cate Blanchett, Maria Bakalova, Cheng-Hsu Chung, Valentina Bellè, Cristi Puiu, Juraj Lerotić, Molly Manning Walker și Benita Sarah Bailey.

Printre alte nume acceptate au fost și Saadet Işık Aksoy, Ceylan Özgün Özçelik, Arda Çiltepe, Selcen Ergun, Mahmut Fazıl Coşkun, Azra Deniz Okyay și Deniz Tortum. Filmul “Dry days” cu Selahattin Paşalı în rol principal a avut premiera mondială la Festivalul de film de la Cannes, ediția cu numărul 75. De asemenea, a câștigat mai multe premii.

În mediul onlin, acesta obișnuiește să publice fotografii și filmulețe cu cei dragi, cu toate că preferă să fie discret în ceea ce privește viața personală. Fanii au specificat că fetița îi seamănă leit.

Selahattin Paşalı a lăsat afacerile pentru a deveni actor

A fost sportiv de performanță în cadrul unei echipei de baschet din Istanbul, iar apoi a decis să plece în Budapesta pentru a studia. A declarat că mulți dintre prieteni lui au ales să călătorească la Londra sau New York și că pe atunci era un trend în acest sens.

Citește și:

“Cred că ăsta e motivul principal pentru care nu am vrut să merg în niciunul din acele oraș. Toată lumea din jurul meu alegea Londra sau New York. Nu voiam să mă număr printre ei, deși le respect decizia. Pentru mine nu părea o decizie liberă la momentul ăla.”, a declarat actorul.

Deși spune că nu se vede ca o persoană “intelectuală” sau “sofisticată”, recunoaște că întotdeauna a fost interesat și curios de artă și tot ceea ce presupune aceasta. La vârsta de 14 ani a început să joace baschet în Istanbul și spune că întotdeauna a încercat să își canalizeze talentele în diferite arii. Are un frate cu cinci ani mai mare care trăiește în Etiopia alături de familia sa.

În articolul

Cum s-a schimbat viața actorului Selahattin Paşalı după ce a devenit tătic pentru prima oară. Ce a declarat protagonistul din Omer

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp