Happy People
Damla Sönmez din Legea familiei se consideră o persoană introvertită. “Sunt foarte fericită cu singurătatea mea”

Publicat pe 17.10.2024 la 10:53. Actualizat pe 17.10.2024 la 11:41

Damla Sönmez are o carieră de succes la 37 de ani și își continuă drumul profesional în acest sens. Spune că se consideră o persoană introvertită, dar fericită.

Damla Sönmez din Legea familiei se consideră o persoană introvertită

Instagram

Damla Sönmez face parte din distribuția seriei Legea familiei care a fost difuzată și pe Happy Channel. A avut premiera în Turcia în anul 2017 și de atunci a continuat să fie urmărit în lumea întreagă. Actrița în vârstă de 37 de ani se consideră o persoană introvertită, în ciuda succesului pe care l-a avut de-a lungul timpului.

Damla Sönmez din Legea familiei se consideră o persoană introvertită

La vârsta de 22 de ani a fost onorată cu un premiu Golden Orange și a câștigat de-a lungul timpului mai multe distincții pentru aparițiile sale pe micile ecrane. A făcut pași fermi către industria filmelor independente și a producțiilor populare. Pe lângă actorie, și-a droit să își arate talentul și ca producător.

View this post on Instagram

A post shared by Tilya Damla Sönmez (@iamdamlasonmez)

“Am început să fur timp din viață și să-l petrec cu oamenii dragi, unele dintre ambițiile mele au fost diminuate.”, a spus vedeta într-un interviu, arată hurriyet.com.tr. Deși spune că este considerată o persoană de neatins, în realitate suferă de anxietate.

Are peste 1 milion de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 1 mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din cadrul evenimentelor unde a fost prezentă. Spune că în familia sa fiecare a primit o poreclă ce i-a rămas în cele din urmă ca un nume permanent. Al său este “Tilya”, așa cum vedem și în mediul online.

Citește și:

A jucat alături de Erkan Kolçak Köstendil în Legea familiei, Sibel și cel mai nou proiect profesional numit “Tezgah”. Spune că împreună se înțeleg foarte bine și lucrează confortabil.

“Actoria este ca un joc, vrei să-l joci cu prieteni la nesfârșit.”. a spus vedeta în cadrul aceluiași interviu. Spune că filmul Tezgah este scris chiar de către colegul său din Legea familiei, fiind o idee pe care și-au dorit să o pună în practică.

Deși în producția turcească este vorba despre dragostea între doi bărbați și o femeie, vedeta nu se declară pregătită pentru a lua parte la o asemenea poveste în viața reală.

“A trecut ceva vreme de când n-am mai fost îndrăgostită.”, a spus vedeta.

Care este motivul pentru care Damla Sönmez s-a îndepărtat de relațiile amoroase

Este o persoană dedicată proiectelor profesionale, astfel că își găsește insuficient timp pentru cele personale. Cu toate acestea, reușește să petreacă momente emoționante alături de cei dragi.

“Lucrez, dar cred că alte lucruri sunt mai importante în zilele astea. Am prieteni pe care-i consider familia mea, viața la muncă este plină. În ceea ce privește dragostea, nu am criterii anume.”, a spus vedeta. Atunci când a aflat că urma să câștige un premiu Golden Orange la vârsta de 22 de ani, se afla în perioada examenelor la facultate.

Citește și:

Spune că toți colegii au susținut-o, însă nu știau cum poate rămâne atât de calmă în fața unor evenimente atât de importante.

“Ca să rămân calmă mi-am spus că o să reintru în joc, că am făcut o treabă bună până acum. Acum este momentul ca totul să se transforme și să nu uit să mă bucur.”, a punctat ea.

În articolul

Damla Sönmez din Legea familiei se consideră o persoană introvertită. “Sunt foarte fericită cu singurătatea mea”

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp