Happy People
Demet Evgar a avut o influență valoroasă pe plan profesional pentru actrița Bige Önal. Ce legătură există între cele două

Publicat pe 15.04.2024 la 14:59. Actualizat pe 15.04.2024 la 15:31

Demet Evgar i-a oferit o lecție valoroasă actriței Bige Önal. Ce a avut de învățat aceasta de la protagonista din Bahar.

Demet Evgar a avut o influență valoroasă pe plan profesional pentru actrița Bige Önal

Profimedia Images

Seria Bahar cu Demet Evgar în rol principal a reușit să le stârnească curiozitatea fanilor. De asemenea, atenția rolului principal a fost atrasă și către colegi actori. Printre aceștia s-a numărat și îndrăgita Bige Önal din Dragostea plutește în aer.

Demet Evgar a avut o influență valoroasă pe plan profesional pentru actrița Bige Önal

Într-un interviu recent, vedeta din Dragostea plutește în aer a punctat că urmărește serialul Bahar și că este foarte încântată de ceea ce se întâmplă pe micile ecrane. Recunoscută pentru serialul menționat, aceasta a devenit și ea una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia.

View this post on Instagram

A post shared by Bige Önal (@bigeonal)

“Urmăresc serialul Bahar zilele astea. Îmi place foarte mult, îl urmăresc. Nu pot să urmăresc altceva, am fost ocupată zilele astea, am urmărit serialul Bahar.”, a specificat vedeta, arată seriesturkish.com. Bige Önal a format un cuplu cu Aras Bulut Iynemli timp de mai mulți ani și în prezent spune că nu are niciun fel de resentiment față de ceea ce s-a întâmplat.

După serialul Dragostea plutește în aer, actrița Bige Onal a fost determinată să se reîntoarcă pe platourile de filmare în noi producții turcești. Vedeta se află în industria filmului din 2014 și a avut nenumărate experiențe de-a lungul timpului.

După o relație care a durat 7 ani alături de Aras Bulut Iynemli, aceasta a decis să-și continuie viața personală în stilul propriu. Separarea a venit ca o surpriză pentru toată lumea, mai ales pentru că cei mai mulți au crezut că se vor căsători. Faimoasa actriță a fost urmărită ani la rând de fani din toată lumea, atât pe plan personal cât și profesional. A luat decizii surprinzătoare în ceea ce privește proiectele în care s-a implicat, iar Dragostea plutește în aer a adus-o în atenția fanilor de pretutindeni.

Anii 2020 și 2021 au fost extrem de spectaculoși pentru vedetă, iar în prezent are peste 1 milion de fani pe pagina personală de instagram.

Bige Önal și Aras Bulut Iynemli au rămas prieteni buni

Cu toate că relația lor de 7 ani s-a încheiat cu un deznodământ nefericit, actorii au continuat să rămână prieteni și în prezent. Vedeta din Dragostea plutește în aer a menționat că și înainte de a forma un cuplu, prietenia lor a contat mai mult.

“Am vorbit despre viețile noastre, ne-am întâlnit cu prietenii apropiați. A fost o conversație drăguță. Iubesc vacanțele în Istanbul. Orașul este atât de calm și liniștit. Poate că nu mai avem același entuziasm ca în copilărie, dar ne amintește de aceasta.”, a punctat actrița.

A menționat că în prezent este singură și continuă să fie prietenă cu fostul său partener.

“Suntem prieteni. Nu întrebați despre motivul separării, a trecut mult timp. Doresc tuturor fericire. Nu stabilesc eu criteriile. Dacă va fi cineva în viața mea, o să fie un om bun, asta este cel mai important lucru pentru mine.”, a specificat actrița de origine turcă.

În articolul

Demet Evgar a avut o influență valoroasă pe plan profesional pentru actrița Bige Önal. Ce legătură există între cele două

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp