Happy People
Demet Evgar a postat mai multe imagini personale din ziua căsătoriei. Cum s-a derulat evenimentul

Publicat pe 04.04.2022 la 13:55. Actualizat pe 06.04.2022 la 17:42

Demet Evgar a postat mai multe imagini personale din ziua căsătoriei. Cum s-a derulat evenimentul și cine a însoțit-o pe vedetă în călătoria spirituală.

Demet Evgar în "Flăcările Destinului"

Happy Channel

Demet Evgar și-a anunțat fanii că s-a căsătorit prin postarea mai multor imagini chiar din ziua evenimentului cu pricina. Chiar dacă nimeni nu știa de relația vedetei, aceasta a luat pe toată lumea prin surprindere cu gestul său.

Cei care o îndrăgesc i-au urat toate cele bune și au sprijinit-o în totalite în demersul său de a fi fericită pe viitor. După ce vestea s-a răspândit, actrița din “Flăcările destinului” a lăsat mărturie și un videoclip din ziua nunții.

Demet Evgar a postat mai multe imagini personale din ziua căsătoriei. Cum s-a distrat vedeta

Demet Evgar și Levent Babataş și-au unit destinele și au luat pe toată lumea prin surprindere cu decizia lor. Cu toate acestea, cei mai mulți dintre fani au felicitat-o pe vedetă, iar colegii de platou au fost primii care au lăsat comentarii și aprecieri în mediul online.

Fotografiile din ziua evenimentului au fost lăsat chiar de actriță pe Instagram, acolo unde aceasta obișnuiește să comunice cu internauții. După ce apele s-au mai liniștit, noi imagini personale din ziua căsătoriei au fost lăsate în văzul lui de către Demet Evgar.

View this post on Instagram

A post shared by Demet Evgar (@temedragve)

Îmbrăcată în rochia de mireasă și purtând voalul pe cap, așa a dansat vedeta din “Flăcările destinului” la propria-i nuntă. Peste 80 de mii de internauți i-au apreciat videoclipul și s-au lăsat pentru o secundă transpuși în povestea sa. Chiar în ziua evenimentului s-a zvonit faptul că Demet Evgar ar fi însărcinată. Într-o postare realizată în luna martie, vedeta apare în plină stradă scandând mai multe lozinci feministe și ținându-și mâna pe burtă. Astfel, știrile legate de sarcină devin din ce în ce mai plauzibile.

“Sunt femeie și am drepturi. Sunt femeie, nu vreau să fiu ucisă. Sunt femeie și sunt conștientă de puterea mea. Mă schimb și mă transform.”, a scris aceasta pe un banner postat în plină stradă.

Cine este Levent Babataş, cel care i-a furat inima frumoasei Demet Evgar

Levent Babataş este un cunoscut afacerist din Turcia, originar din Ezincan. La momentul actual nu există informații clare despre vârsta acestuia, însă știm conform Haberturk.com că bărbatul este absolvent al Istanbul Bilgi University, departamentul de media și comunicare.

Acesta a mai fost căsătorit o dată și are un fiu, însă sursele spun că va deveni tătic pentru a doua oară odată ce Demet Evgar va aduce pe lume un copil. În cadrul ceremoniei, distracția a fost asigurată de către Sarıyer Mayor Şükrü Genç.

Cei care au depus mărturie pentru miri au fost prietenii acestora din copilărie, Duygu Acar și Selen Öztürk, dar și Özlem Oğuz și Yeşim Koçak. Se pare că aceasta a fost pentru moment petrecerea restrânsă, urmând ca după eliminarea tuturor restricțiilor impuse de pandemie să aibă parte de o distracție în toată regula.

Levent Babataş este la fel de activ în mediul online, acolo unde are peste 2 mii de fani ce îi urmăresc activitatea zilnică. Printre pozele postate se numără mai multe în care apare alături de frumoasa Demet Evgar, cea care i-a devenit soție acum puțin timp. Acum, toată lumea este curioasă să afle detalii legate despre sarcina acesteia.

În articolul

Demet Evgar a postat mai multe imagini personale din ziua căsătoriei. Cum s-a derulat evenimentul

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp