Happy People
Demet Evgar, actrița din Flăcările Destinului, revine cu noi proiecte la puțin timp după ce a născut-o pe fetița sa. Ce le pregătește fanilor

Publicat pe 07.06.2023 la 19:24. Actualizat pe 07.06.2023 la 19:32

Demet Evgar, actrița din Flăcările Destinului, revine cu noi vești despre activitatea sa. Ce le pregătește fanilor.

Demet Evgar, actrița din Flăcările Destinului

Happy Channel

Celebra actriță, care a acumulat experiență în multe seriale și filme pe platourile de filmare începând cu anii '90, este amintită în special cu proiectul pe care l-a realizat împreună cu Emre Karayel, numit 1 Kadın 1 Erkek (1 femeie 1 bărbat). De asemenea, este așteptat cu nerăbdare momentul când actrița, care a devenit mamă în august 2022 și este ocupată cu creșterea fiicei sale, pe nume Mavi, va reveni pe platourile de filmare.

Demet Evgar anunță că se pregătește să revină pe scena teatrului, dar și pe micul ecran cu un serial, încă cel din urmă moment va mai dura

Demet Evgar, unul dintre numele din invitația internațională organizată de Ay Yapım, a menționat că s-ar putea să nu revină încă pe ecrane, dar că are proiecte noi care îi vor entuziasma pe fanii ei la fel de mult.

View this post on Instagram

A post shared by Demet Evgar (@temedragve)

Explicând că există diverse piese de teatru și că va participa și la un film, Demet Evgar a dat primele semne că va avea noi vești bune pentru fanii ei, spunând: "Sunt atât piese de teatru, cât și un film în planurile mele", potrivit seriesturkish.com.

Merve Dizdar a primit premiul pentru "cea mai bună actriță" la Festivalul de Film de la Cannes pentru personajul Nuray din filmul "Kuru Otlar Üstüne", de Nuri Bilge Ceylan. Demet Evgar, care a subliniat această evoluție, a maipus accent și pe importanța poveștilor care vin din Turcia prin următoarele cuvinte: "Este o evoluție care a fost foarte importantă pentru noi".

"Este foarte interesant faptul că poveștile noastre subterane ies la lumină. Există mult potențial. A deschis calea pentru toată lumea. A fost o mare motivație pentru mulți actori care visează ca Merve să primească premiul."

View this post on Instagram

A post shared by Demet Evgar (@temedragve)

În articolul

Demet Evgar, actrița din Flăcările Destinului, revine cu noi proiecte la puțin timp după ce a născut-o pe fetița sa. Ce le pregătește fanilor

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp