Happy People
Demet Evgar publică imagini noi din serialul în care joacă rolul de protagonistă. Actrița își continuă proiectul prfesional

Publicat pe 26.09.2024 la 18:06. Actualizat pe 26.09.2024 la 18:36

Demet Evgar a revenit în atenția fanilor cu un rol inedit. Vedeta publică imagini noi din sezonul recent.

Demet Evgar publică imagini noi din serialul în care joacă rolul de protagonistă

Getty Images

Demet Evgar este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Recent, a revenit în atenția fanilor cu un rol inedit. Succesul seriei a venit neașteptat, însă producătorii le-au adus în atenția fanilor povestea care continuă.

Demet Evgar publică imagini noi din serialul în care joacă rolul de protagonistă

Vedeta a decis să rămână în sânul familiei pentru a fi alături de fiica sa. În prezent s-a reîntors pe platourile de filmare. De asemenea, deși este discretă în plan personal, arată fotografii și filmulețe pe contul său de socializare. Are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram. A publicat până acum peste 2 mii de fotografii și filmulețe. Recunoaște că în actorie este un trend în a fi văzut și ascultat prin prisma personajelor.

View this post on Instagram

A post shared by Demet Evgar (@temedragve)

Demet Evgar se numără printre vedete care au lipsit fanilor de pe micile ecrane. Acum că a revenit, telespectatorii așteaptă cu nerăbdare să observe ce anume se mai întâmplă cu personajul Bahar pe care îl interpretează acum.

“Viața lui Bahar sau mai degrabă istoria ei este împărțită în două. Pe de-o parte, ea vrea să trăiască, dar este și amenințată existența sa când află de boala sa. Experimentează multe dificultăți, dar atinge și calmul.”, a povestit vedeta despre rolul său. A mărturisit că serialul “Blooming Lady”, așa cum este descris în limba engleză, a reușit deja să schimbe percepția oamenilor atunci când aceștia se uită în fața ecranelor.

Citește și:

“Nu este vorba doar despre faptul că o femeie conduce. Da, o face, dar viața conduce de fapt. Vedem de asemenea comedie, umor pe lângă tragedie, răutate și refacere.”, a spus actrița. Comentariile fanilor nu au întârziat să apară.

“Ești draga mea, ești minuată”, “Te iubesc, Demet”, “Ești o regină”, „Doamne, ce îmi place rolul rău”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Ce spune Bugra Gulsoy despre serialul Bahar

Actorul joacă rolul principal alături de faimoasa Demet Evgar și a vorbit recent despre rolul său. Este personajul care este alături de Bahar, anume Evren.

“Nu există bariere pentru cei doi. Evren este ca un ghid pentru Bahar, pentru emoțiile ei. O conduce pe Bahar departe de propriile gânduri negative. El crede că deciziile ar trebui luate cu inima. Nu doar că este benefic pentru Bahar, dar și Bahar o să fie benefic pentru Evren, ei se vor vindeca împreună. Relația lor se potrivește într-o anume idee.”, a declarat actorul.

Demet Evgar este căsătorită cu Levent Babataș din 2022 și împreună au o o fetiță. Născută pe 18 mai 1980 în Manisa, aceasta a studiat teatru și în prezent este renumită pentru rolurile sale. Printre serialele în care a jucat se numără Flăcările Destinului care a avut premiera în 2020, fiind unul dintre cele urmărite producții din Turcia la momentul actual. Printre rolurile sale, vedeta este cunoscută pentru The Yard din 2018 sau Yahști Bati în 2010. De asemenea, printre ceea ce a lăsat în urmă se află și rolurile din teatru sau film. Oricine

În articolul

Demet Evgar publică imagini noi din serialul în care joacă rolul de protagonistă. Actrița își continuă proiectul prfesional

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp