Happy People
Demet Özdemir are succes pe plan profesional în noul serial “Adım Farah”, dar experiențele personale sunt la polul opus. Despre ce este vorba

Publicat pe 29.07.2023 la 21:00. Actualizat pe 29.07.2023 la 13:12

Demet Özdemir are succes pe plan profesional în noul serial “Adım Farah”, dar experiențele personale sunt la polul opus. Despre ce este vorba.

Demet Özdemir are succes pe plan profesional în noul serial “Adım Farah”, dar experiențele personale sunt la polul opus

Instagram

Serialul “Adım Farah” a venit pentru Demet Özdemir ca o încununare a succesului și talentului. De la primele episoade, fanii i-au apreciat prezența pe micile ecrane laături de Engin Akyürek. În prezent, se pare că actriței îi lipsește motivația de a continua filmările, date fiind problemele pe plan personal.

Demet Özdemir are succes pe plan profesional în noul serial “Adım Farah”, dar experiențele personale sunt la polul opus

Actrița, care formează un cuplu pe micile ecrane cu Engin Akyürek primește suport necondiționat din partea telespectatorilor. Interesul pentru serialele turcești a crescut exponențial, însă moralul vedetei pare că este la pământ. Demet Ozdemir și-a exprimat sentimentele în mediul online, asta după ce în presă s-a zvonit faptul că ar fi părăsit casa în care locuiește cu soțul său, artistul Oğuzhan Koç,. A subliniat faptul că în orice relație există probleme și nicio situație nu ar trebui exagerată.

View this post on Instagram

A post shared by Demet Özdemir (@demetozdemir)

“Înainte să mă căsătoresc cu Oğuzhan nu am vorbit niciodată despre viața mea privată. Nu am distribuit decât fericire în mediul online. Dacă vor exista probleme în relație le vom rezolva și mâine vom merge din nou de mână. Nu doresc să vorbesc despre acest lucru acum. Problemele noastre sunt foarte diferite acum.”, a declarat Demet Ozdemir, așa cum arată seriesturkish.com. Vedeta a fost deranjată de faptul că problemele vieții sale personale au fost prezentate public ca fiind știri.

De asemenea a subliniat faptul că locuiește încă alături de cel care i-a devenit soț cu puțin timp în urmă. A publicat un mesaj în care spune că își dorește ca problemele personale ale vedetelor să ajungă subiecte pe primele pagini ale revistelor de scandal.

“Va începe procesul nostru legal.”, a scris Demet Ozdemir. De altfel, serialul “Adım Farah” are mai mult succes pe plan internațional decât în țara natală la momentul actual.

Demet Ozdemir și Oğuzhan Koç au probleme în căsnicie

Nu este pentru prima oară când vedeta din “Vis de iubire” și partenerul său ar avea probleme în relație. Cu puțin timp înainte să se căsătorească, au decis că trebuie să pornească pe drumuri separate. Au călătorit la Paris, iar de acolo și-au decis soarta.

“Este atât de ușor să induceți oamenii în eroare? Rușine pentru vocabular și faptul că sunteți fără scrupule. În timp ce trecem prin vremuri foarte dificile, nu ar trebui să uităm suferința celor din jur. Sunt dezamăgită de toate declarațiile și abuzurile verbale în ceea ce privește viața femeilor măritate, actrițe prietene din această industrie. Nu voi fi călcată în picioare de această violență care s-a creat. O să țin cont de toți cei care m-ați pus sub o suspiciune sau alta. Vreau să știți că o să acționez în istanță de acum înainte. Este de ajuns.”, a transmis actrița. Are 15 milioane de fani pe contul personal de Instagram și peste 900 de fotografii și filmulețe postate până în prezent.

“Nu am putut ține timpul în loc”, a scris vedeta din “Vis de iubire” în dreptul celor mai recente imagini. Pe platourile de filmare, Demet Ozdemir a recunoscut că pauzele îi sunt străine.

În articolul

Demet Özdemir are succes pe plan profesional în noul serial “Adım Farah”, dar experiențele personale sunt la polul opus. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp