Happy People
Demet Ozdemir își surprinde din nou fanii. Perechea de cizme nonconformiste pe care actrița le-a integrat în ținuta sa

Publicat pe 30.10.2021 la 09:38. Actualizat pe 30.10.2021 la 09:38

Demet Ozdemir este una dintre cele mai îndrăgite și de succes actrițe de origine turcă. De curând frumoasa actriță a demonstrat că poate să aibă stil în orice context, semn că depunde efort în imaginea sa. Elementul vestimentar care i-a surprins pe fanii actriței.

Demet Ozdemir în rolul lui Sanem în serialul "Vis de iubire"

TV Happy

Demet Özdemir este o celebră actriță de naționalitate turcă, cunoscută pentru celebrul ei rol din serialul fenomen “Vis de iubire”.

Carismatică, frumoasă și plină de talent, Demet și-a creat rapit o comunitate numeroasă de fani datorită puterii ei de a da culoare și amuzament rolurilor interpretate. Cariera actriței este abia la început, dar plină creștere. Motiv pentru care în prezent filmează pentru o nouă producție, intitulată “Doğduğun Ev Kaderindir” („Casa mea, destinul meu”).

Pe lângă talentul ei incontestabil, Demet a cucerit fanii din întreaga lume și prin frumusețea ei răvășitoare. Demet are 29 de ani și a pus pe jar inimile bărbaților de pretutindeni prin aspectul ei fizic.

View this post on Instagram

A post shared by Demet Özdemir (@demetozdemir)

Frumusețea ei naturală și ieșită din tiparele normalului i-a oferit actriței oportunitatea de-a activa în domeniul modelingului, fiind imaginea multor branduri celebre. Actrița a postat nenumărate fotografii de la ședințele foto în care se poate observa conexiunea ei cu lumea modelingului, expresivitatea de care dă dovadă și modul în care acaparează orice privire sunt doar câteva dintre calitățile actriței.

Protagonista serialul „Vis de iubire”, a devenit rapid una dintre cele mai iubite actrițe de naționalitate turcă din întreaga lume. Motiv pentru care și-a creat o comunitate numeroasă de fani pe rețelele de socializare, mai exact 12,4 milioane de urmăritori.

View this post on Instagram

A post shared by Demet Özdemir (@demetozdemir)

Elementul vestimentar care a atras atenția fanilor

De-a lungul timpului Demet Ozdemir a arătat că face schimbări semnificative în stilul său vestimentar. Actrița apare în ținute din ce în ce mai gândite, curate din punct de vedere stilistic și în tendințe. Cea mai recentă fotografie de pe contul personal de Instagram, demonstrează stilul actual și fără greașeală al artistei.

View this post on Instagram

A post shared by Demet Özdemir (@demetozdemir)

Demet a ales să poarte o ținută relativ simplă în nuanțe de crem. Salopeta albă, dintr-un material vaporos a fost pusă în evidență de o curea beige închis. Peste aceasta, Ozdemir a ales un trench de tip detectiv în nuanța clasică. Dar elementul care a scos cu adevărat ținuta din anonimat și a stârnit reacții au fost cizmele nonconformiste. Perechea de cizme până la genunchi, lăcuite, cu toc mic și bot pătrat o trimit pe Demet pe lista celor mai bine îmbrăcate actrițe. Postarea artistei a strâns mai bine de 540 de mii de like-uri în mai puțin de 24 de ore de la publicare.

Citește și:
În articolul

Demet Ozdemir își surprinde din nou fanii. Perechea de cizme nonconformiste pe care actrița le-a integrat în ținuta sa

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp