Happy People
Detalii despre starea de sănătate a lui Jorge Salinas. Cum a reușit să slăbească atât de mult și ce spune despre zvonurile că ar avea anumite afecțiuni grave

Publicat pe 05.10.2023 la 15:36. Actualizat pe 05.10.2023 la 15:54

Jorge Salinas a făcut destăinuiri despre adevăratul motiv al transformării sale fizice.

Jorge Salinas

Jorge Salinas a dezvăluit motivul pentru care a slăbit atât de mult și a negat zvonurile potrivit cărora ar avea avețiuni grave. Într-un interviu acordat mai multor publicații din presa din străinătate, actorul a rupt tăcerea despre transformarea sa fizică.

Jorge Salinas vorbește în sfârșit despre transformarea sa fizică și despre metodele care l-au ajutat să slăbească

Starul din telenovele precum "Las vías del amor", "La que no putea amar" și "Perdona nuestros pecados", a ținut să precizeze că schimbarea sa nu are nicio legătură cu o complicație de ordin medical.

"Sunt într-o formă excelentă. Mă simt foarte bine, sunt sănătos, sunt puternic, sunt viguros, muncesc; mă simt plin și fericit", a conchis soțul actriței Elizabeth Álvarez.

"Așa cum trebuie să ai disciplină pentru a te îngrășa, trebuie să ai disciplină pentru a slăbi", a declarat Jorge, deoarece a fost nevoie ca pentru ultimele proiecte să treacă prin anumite transformări pentru personajele pe care le-a interpretat.

"Am încercat să nu mai iau aceste medicamente pe care le luam, le-am oprit în februarie și nu, o dietă riguroasă împreună cu o disciplină în a face sport și, evident, post intermitent", a început actorul de film, teatru și televiziune să vorbească despre metodele care l-au ajutat să slăbească.

Elizabeth Álvarez îi ia apărarea lui Jorge Salinas de criticile primite

Elizabeth Álvarez i-a luat apărarea lui Jorge Salinas, alături de care are o căsnicie de 12 ani, după criticile dure la adresa aspectului fizic al actorului. Actrița din 'Nadie como tú' a vorbit într-un interviu pentru emisiunea 'Hoy'.

"Ce pot să spun? Eu cred că frumusețea aparține celui care o privește. Așadar, îmi iubesc soțul, cred că este superb și simt că este un actor spectaculos de incredibil", a declarat îndrăgita actriță, potrivit tvynovelas.com

În articolul

Detalii despre starea de sănătate a lui Jorge Salinas. Cum a reușit să slăbească atât de mult și ce spune despre zvonurile că ar avea anumite afecțiuni grave

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp