Happy People
Diana Reyes, supusă unei noi intervenții chirurgicale

Publicat pe 04.03.2021 la 11:29. Actualizat pe 04.03.2021 la 11:41

Diana Reyes urmează să fie supusă unei noi inervenții chirurgicale. Cântăreața mexicană s-a operat deja la ochiul drept, iar rezultatul pare să fie întocmai cel așteptat.

Diana Reyes și-ar putea recăpăta vederea complet

Getty Images

Diana Reyes vrea să își recapete vederea, după ce aproape întreaga viață a avut mari probleme. Vedeta a declarat că, în ultima vreme, i-a slăbit atât de tare întrucât a ajuns să poată vedea numai umbre.

Celebra cântăreață mexicană, în vârstă de 41 de ani, a început să ducă această luptă încă de la vârsta de opt ani. De atunci, încetul cu încetul, vederea i s-a deteriorat tot mai tare. Așa se face că a decis să apeleze la o intervenție chirurgicală.

Prima dată când s-a operat la ochi a fost în urmă cu 20 de ani. Din păcate, laserul nu a rezolvat problema, ba chiar lucrurile s-au agravat ultetior. Vederea artistei a continuat să se estompeze, până când a devenit aproape oarbă.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Diana Reyes (@dianareyesoficial)

Diana Reyes își pierduse orice speranță

În anii ce au trecut, vedeta a suferit un transplant de cornee, plus alte diferite proceduri chirurgicale și a urmat cu strictețe sfaturile medicilor. Într-un final, după ce nimic nu a dat rezultat, interpreta s-a resemnat cu gândul de a renunț.

„Eram deja puțin resemnată cu ideea de a-mi pierde vederea, mă obișnuisem să văd doar umbre, totul în jur să fie neclar.”, a declarat Diana Reyes pentru People en Español .

Ea a început să apeleze la ajutorul celor din jur pentru a-și putea duce activitățile de zi cu zi la bun sfârșit.

„Cred că unul dintre cele mai dificile lucruri pe care le-am trăit cu această experiență, în ultimii ani, a fost dependența de altcineva. A trebuit să mă bazez întotdeauna pe ajutorul cuiva și adevărul este că asta mi s-a părut cel mai dificil, pentru că întotdeauna m-am considerat foarte independentă.”, a continuat ea.

Cântăreața, supusă unei noi intervenții chirurgicale

Tehnologia a evoluat, iar acum Diana Reyes și-a făcut curaj să apeleze la o nouă operație. Ea a crezut mereu că într-o zi, va reși să privească din nou lumea clar, în culorile pe care le-a cunoscut pe vremea când era doar o copilă.

„M-am considerat întotdeauna o femeie credincioasă și foarte pozitivă. Uneori am avut anumite crize de disperare, depresie, angoasă, pentru că nu știam ce va întâmpla cu ochii mei. În cele din urmă, am zis că renunț, dar, pe de altă parte, mi-am păstrat optimismul și mi-am spus că încă mai pot găsi ceva care să mă ajute. Știința avansează în fiecare zi, tehnologia, medicina și la un moment va fi ceva care să mă ajute măcar puțin.”, a povestit artista.

Iată că acea zi a sosit mai devreme decât se aștepta și, datorită unei noi proceduri, cântăreața este la doar un pas de a-și recupera vederea complet. Chiar săptămâna trecută ea s-a supus unei noi intervenții chirurgicale, la ochiul drept, în care i-a fost implantată o lentilă intraoculară. Acum, urmează ca același lucru să se întâmple și cu ochiul ei stâng.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Diana Reyes (@dianareyesoficial)

Deocamdată, prima operație a fost o reușită totală, iar Diana se bucură mai tare ca niciodată.

„Mă simt de parcă aș descoperi totul. Cobor pe stradă și citesc indicatoarele, numerele de înmatriculare ale mașinilor. Pot să mă uit deja la televizor de la depărtare.”, a spuns ea.

Acum, după ce își va reveni complet, Diana Reyes este nerăbdătoare să urce, din nou, pe scenă.

„În ziua când voi păși pe o scenă cu această nouă vedere, legătura cu publicul va fi mult mai puternică, pentru că îi voi distinge, îi voi vedea, voi remarca cine sunt bărbați, cine sunt femei, unde sunt, cum sunt ei.”, a transmis artista, vizibil emoționată.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Diana Reyes (@dianareyesoficial)

Citește și:
În articolul

Diana Reyes, supusă unei noi intervenții chirurgicale

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp