Happy People
Dilan Çiçek Deniz a fost singurul model din Turcia care a participat la prezentarea Victoria’s Secret. A primit o invitație specială în acest sens

Publicat pe 16.10.2024 la 14:08. Actualizat pe 16.10.2024 la 14:54

Actrița și modelul din Turcia a pășit pe covorul roz în cadrul prezentării de modă Victoria's Secret. Dilan Çiçek Deniz a îmbrăcat mai multe ținute și s-a făcut remarcată.

Dilan Çiçek Deniz a fost singurul model din Turcia care a participat la prezentarea Victoria’s Secret

Profimedia Images

Modelele Victoria’s Secret au revenit pe podium după o pauză de 6 ani. Printre invitații în cadrul evenimentului care a avut loc la New York s-a numărat și faimoasa actriță de origine turcă cunoscută pentru rolurile din Legea familiei și Flăcările destinului, Dilan Çiçek Deniz. Aceasta a pășit pentru prima oară pe covorul roz.

Dilan Çiçek Deniz a fost singurul model din Turcia care a participat la prezentarea Victoria’s Secret

Cunoscută pentru pasiunea sa în ceea ce privește modellingul, vedeta din Turcia a primit o invitație specială în cadrul show-ului de succes. Victoria’s Secret a revenit în atenția fanilor după o pauză de 6 ani. Prezentarea de modă legendară a readus în fața camerelor nume faimoase.

View this post on Instagram

A post shared by Dilan Çiçek Deniz (@dilandeniz)

Actrița a fost selectată ca Miss Turcia în anul 2014 și a zburat la New York pentru a vedea prezentarea de modă cu ochii săi. Printre celebrități s-au numărat Adriana Limba, Kate Moss, Bella Hadid și Valentina Sampaio. Show-ul poate fi urmărit în mediul online, acolo unde a fost de fiecare dată transmis pentru fanii din întreaga lume.

Citește și:

Singura personalitate din Turcia care a fost invitată în cadrul evenimentului a fost nimeni alta decât Dilan Çiçek Deniz. Vedeta din Legea familiei are peste 5 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate chiar la New York, acolo unde vedeta s-a aflat pentru prezentarea de modă Victoria’s Secret, arată ntv.com.tr.

„Aura unei femei este de ajuns pentru toată Turcia”, “Ce femeie”, “Iubesc această energie”, “Soarele meu a răsărit”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor de pe instagram. Partenerul său Rafael Cemo Çetin a fost cel care a susținut-o printr-un mesaj publicat pe pagina personală. Nu este pentru prima oară când cei doi se susțin reciproc de când au declarat că formează un cuplu. Actrița a îmbrăcat mai multe ținute care i-au lăsat în evidență trupul de invidiat.

Îngerii Victoria’s Secret prin ochii faimoasei Dilan Çiçek Deniz

Nu a durat mult până vedeta din Legea familiei și Flăcările destinului să publice mai multe filmulețe din cadrul prezentării de modă Victoria’s secret. Se cunoaște faptul că Dilan Çiçek Deniz este o împătimită a ținutelor de valoare.

După ce a fost selectată ca Miss Turcia în 2014, Dilan Çiçek Deniz a rămas una dintre vedetele de succes ale țării sale. De asemenea, a avut șansa de a prezenta una dintre ținutele Victoria’s Secret în 2018.

Citește și:

După ce și-a finalizat perioada de model, Dilan Çiçek Deniz a început să joace în seriale de succes din Turcia. Printre acestea se numără Flăcările destinului în 2020, dar și Legea familiei în 2017. Cel mai recent proiect profesional al său este Aşk Mevsimi în 2024.

Născută pe 28 februarie 1995 în Sivas, a scos și o carte de poezii pe vremea când era o adolescentă cu speranțe. A lucrat alături de Aras Bulut Iynemli și Erkan Kolcak Kostendil. Este recunoscută pentru faptul că vorbește limba engleză la perfecție, datorită studiilor pe care le are.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz a fost singurul model din Turcia care a participat la prezentarea Victoria’s Secret. A primit o invitație specială în acest sens

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp