Happy People
Dilan Çiçek Deniz a pozat într-un fustă scurtă albă, mai provocatoare ca oricând. Prosopul pe care și l-a înfășurat pe cap a surprins fanii

Publicat pe 21.08.2023 la 14:19. Actualizat pe 20.08.2023 la 12:25

Dilan Çiçek Deniz și-a uimit încă o dată fanii atunci când a pozat într-o fustă scurtă, albă. Și-a lăsat la vedere și decolteul, însă piesa de rezistență a fost prosopul pe care l-a purtat pe cap.

Dilan Çiçek Deniz reușește să-și surprindă fanii de fiecare dată cu aparițiile sale din mediul online. În cea mai recentă fotografie, vedeta apare ca actrițele de la Hollywood. Îmbrăcată într-o fustă scurtă albă, cu un top care îi scoate în evidență pieptul, dar și un prosop înfășurat în jurul capului. A bifat astfel toate incredientele unei postări de succes.

Dilan Çiçek Deniz a pozat într-un fustă scurtă albă, mai provocatoare ca oricând

În prezent formează un cuplu cu Mert Yazıcıoğlu, actorul care și-a finalizat recent relația cu vedeta din “Golden Boy – Dragoste rebelă”, Afra Saraçoğlu. Dilan Çiçek Deniz a fost logodită cu Thor Saevarson, însă cu doar puțin timp înainte de căsătorie, aceștia au luat decizia de a merge pe drumuri separate. Are peste 5 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe. Dacă până acum o vedeam pe vedeta din “Legea familiei” cum își expune tatuajul realizat în numele iubirii, pe vremea când forma un cuplu cu producătorul islandez, de data aceasta vedem că acest a dispărut din peisaj și de pe trupul vedetei din Turcia.

View this post on Instagram

A post shared by Dilan Çiçek Deniz (@dilandeniz)

În cele mai recente știri se află și povestea de iubire a faimoasei, dar mai ales postările sale din mediul online. Şeyma Subaşı s-a numărat printre vedetele care i-au apreciat ultima imagine publicată.

Nu doar că Dilan Çiçek Deniz joacă în cele mai apreciate telenovele din țara sa natală, dar reușește cu fiecare ocazie să iasă în evidență. A luat parte și în distribuția piesei de teatru Amadeus. A venit cu o surpriză inedită pentru fani. Cei norocoși au avut șansa să o vadă pe scenă, în cadrul primei sale piese de teatru “Amadeus”. De obicei apare în fața telespectatorilor cu părul lung, închis la culoare, însă acum s-a lăsat văzută cu o perucă blondă. Este binecunoscut faptul că Dilan Cicek Deniz postează fotografii provocatoarea în mediul online, însă de această dată a ținut să lase la vedere momente din culise, mai puțin cunoscute.

Gestul pe care l-a făcut Dilan Çiçek Deniz pentru partenerul său

A decis să se despartă de Thor Saevarsson și s-a îndrăgostit de un actor celebru. Vedeta din “Legea familiei” a ținut să-i ofere o surpriză inedită noului său partenerul, chiar de ziua sa de naștere. Au petrecut șase ore alături de prieteni la un restaurant de pe malul Bosforului, acolo unde a achitat uriașa notă de plată dintr-un singur foc.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz a pozat într-un fustă scurtă albă, mai provocatoare ca oricând. Prosopul pe care și l-a înfășurat pe cap a surprins fanii

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp