Happy People
Dilan Cicek Deniz, apariție spectaculoasă în online. Rochia cu decolteu și crăpătură pe picior pe care a purtat-o actrița din “Flăcările destinului” a furat toate privirile

Publicat pe 18.06.2023 la 14:07. Actualizat pe 17.06.2023 la 19:38

Dilan Cicek Deniz a uimit audiența cu cea mai recentă apariție din online. Actrița din “Flăcările destinului” a îmbrăcat o rochie albă cu decolteu și crăpătură pe picior.

Dilan Cicek Deniz, apariție spectaculoasă în online

Happy Channel

Dilan Cicek Deniz a luat parte la un eveniment important din Turcia și a reușit din nou să impresioneze audiența. Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că vedeta din “Flăcările destinului” a fost cerută în căsătorie, dar în cele din urmă totul a fost anulat.

Cu ocazia decernării premiilor, Dilan Cicek Deniz a purtat o rochie albă cu decolteu și crăpătură pe picior. Detaliile au făcut diferența și au reușit să atragă privirile, însă atunci când a fost întrebată de nuntă, actrița a evitat răspunsurile.

Dilan Cicek Deniz, apariție spectaculoasă în online

Evenimentul GQ Men of the Year Turcia a avut loc recent, iar cei mai importanți oameni din televiziune au pășit pe covorul roșu și și-au etalat ținutele elegante. Dilan Cicek Deniz nu a făcut excepție și alături de fostul iubit, Thor Saevarsson. A reușit atunci să atragă toate privirile.

Fotografiile din cadrul decernării premiilor au apărut imediat pe pagina de socializare a vedetei. Fanii nu și-au putut lua ochii de la rochia pe care a purtat-o actrița din “Flăcările destinului”.

Pentru covorul roșu, Dilan Cicek Deniz a optat pentru o rochie albă, confecționată de un brand renumit. Decolteul generos și crăpătura pe picior au atras atenția și au reușit să o aducă pe actriță pe podiumul celor mai bine îmbrăcate vedete din cadrul evenimentului.

View this post on Instagram

A post shared by Dilan Çiçek Deniz (@dilandeniz)

Dilan Cicek Deniz a purtat pantofi aurii cu toc, iar rochia a avut de asemenea câteva detalii care au făcut-o pe vedetă să strălucească.

Dilan Cicek Deniz și Thor Saevarsson, au fost împreună pe covorul roșu

Thor Saevarsson a ținut-o de mână pe Dilan Cicek Deniz de fiecare dată când au fost fotografiați și au pășit pe covorul roșu mai îndrăgostiți ca niciodată. Producătorul a purtat pantaloni negri, cămașă de aceeași culoare și un sacou de catifea vișinie. Șosetele s-au asortat cu sacoul, iar pantofii au avut aceeași culoare ca pantalonii și cămașa. Acum povestea lor de dragoste este istorie.

Dilan Cicek Deniz s-a numărat printre vedetele care au primit un premiu important din partea GQ Men of the Year Turcia și a intrat în topul celor mai bine îmbrăcate vedete din cadrul evenimentului.

Actrița din “Flăcările Destinului” a fost cerută în căsătorie recent și a dezvăluit că se va căsători cu Thor Saevarsson. Cererea a avut loc pe Podul Bosfor, fiind denumit neoficial Primul Pod peste Bosfor. Vedeta a postat la scurt timp inelul de logodnă. În prezent, actrița formează un cuplu cu o altă celebritate.

În articolul

Dilan Cicek Deniz, apariție spectaculoasă în online. Rochia cu decolteu și crăpătură pe picior pe care a purtat-o actrița din “Flăcările destinului” a furat toate privirile

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp