Happy People
Dilan Çiçek Deniz prezintă o zi în Bodrum, Turcia. Noua colaborare a vedetei i-a încântat pe fani

Publicat pe 31.07.2024 la 15:12. Actualizat pe 31.07.2024 la 16:36

Dilan Çiçek Deniz își ține fanii la curent cu noile proiecte profesionale cu toate că momentan nu se află pe platourile de flmare. Noua colaborare i-a încântat pe internauți.

Dilan Çiçek Deniz prezintă o zi în Bodrum, Turcia

Instagram

Dilan Çiçek Deniz și Sinan Çetin continuă să formeze un cuplu. Cei doi au demonstrat că se iubesc și se află încă în luminile reflectoarelor. De altfel, vedeta din Turcia nu a uitat să le arate fanilor noile colaborări.

Dilan Çiçek Deniz prezintă o zi în Bodrum, Turcia

De altfel, are peste 5 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt alte colaborări pe care le deține cu diferite branduri.

View this post on Instagram

A post shared by '74Escape (@74escape)

Recent, actrița le-a prezentat tuturor o zi petrecută în Bodrum, Turcia. Alături de o publicație cunoscută, este pregătită să ofere un moment de liniște tuturor celor care vor să viziteze și alte frumuseți ale țării sale natale. În ceea ce privește viața personală, aceasta formează un cuplu de 3 luni alături de fiul lui Sinan Cetin, celebru actor.

Până în prezent, totul a fost ținut ascuns, însă atât Rafael Cemo Cetin cât și Dilan Cicek Deniz au decis că nu mai este cazul să se ferească de cei curioși. Îndrăgostiții s-au aflat în mai multe vacanțe repetate și s-au bucurat de zilele călduroase. Nu este pentru prima oară când actrița din Flăcările destilnului joacă rolul de iubită în viața sa privată, însă este pentru prima oară când a decis să-l arate pe partenerul său întregii lumi.

O cunoaștem pe vedetă și pentru faptul că este extrem de curajoasă atunci când vine vorba despre ținutele pe care le poartă pe internet. Încă de la început a avut o carieră pe podium, ca și model. De asemenea, în trecut a scris o carte de poeme care s-a bucurat de succes. În trecut vedeta a format un cuplu cu Thor Saevarsson, bărbatul cu care urma să se căsătorească. Totuși, au decis să o ia pe drumuri diferite amândoi.

Dilan Çiçek Deniz și Rafael Cemo Cetin și-au oficializat relația

Cunoscută pentru serialele üneşin Kızları, Bodrum Masalı, Çukur, Alev Alev, Dilan Cicek Deniz a încercat în repetate rânduri să-și demonstreze talentul atât pe micile ecrane în cele mai inedite proiecte, cât și în viața de zi cu zi.

“Totul merge bine. Totul merge foarte bine.”, a spus. Printre cele mai apreciate seriale în care a jucat de-a lungul timpului se numără Legea familiei între 2017 și 2021, dar și Flăcările destinului între 2020 și 2021. Cele două au fost difuzate și pe Happy Channel.

Vedeta a studiat în cadrul American Academy of Dramatic Arts și este recunoscută pentru faptul că vorbește engleza la perfecție. A fost de asemenea invitata lui Kevin Costner la Cannes, dar și în SUA. Dilan Çiçek Deniz s-a fotografiat alături de marele actor și a demonstrat că își merită locul în această industrie. În cadrul seriei Legea familiei a jucat alături de Aras Bulut Iynemli și Erkan Kolcak, doi dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Nu este de mirare că numele său apare pe buzele tuturor astăzi. Cel mai recent proiect profesional al său este Season of love din 2024.

“Totul merge bine. Totul merge foarte bine.”, a spus.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz prezintă o zi în Bodrum, Turcia. Noua colaborare a vedetei i-a încântat pe fani

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp