Happy People
Dilan Çiçek Deniz s-a reîntâlnit cu fostul logodnit în cadrul unui eveniment. A evitat să fie văzută în preajma lui Thor Saevarsson

Publicat pe 09.10.2024 la 11:43. Actualizat pe 09.10.2024 la 12:53

Dilan Çiçek Deniz formează un cuplu cu Rafael Cemo Çetin și cei doi continuă să apară pe primele pagini ale publicațiilor mai îndrăgostiți ca oricând. Recent, vedeta din Legea familiei a avut o întâlnire neașteptată cu fostul partener, Thor Saevarsson.

Dilan Çiçek Deniz s-a reîntâlnit cu fostul logodnit în cadrul unui eveniment

Instagram

Cel mai recent eveniment din Turcia a adus-o pe faimoasa Dilan Çiçek Deniz din nou în fața camerelor. De data aceasta surpriza a fost că s-a reîntâlnit într-un mod neașteptat cu fostul logodnic de origine islandeză. Cei doi și-au început relația în 2021, însă au decis să rupă logodna după ce au anunțat că urmează să se căsătorească.

Dilan Çiçek Deniz s-a reîntâlnit cu fostul logodnic în cadrul unui eveniment

După mai multe luni în care nu au mai avut niciun fel de contact în lumea publică, protagonista din Legea familiei l-a revăzut pe Thor Saevarsson în cadrul unui eveniment din Turcia, arată patronlardunyasi.com. Dilan Çiçek Deniz este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din țara natală la momentul actual.

View this post on Instagram

A post shared by Dilan Çiçek Deniz (@dilandeniz)

Are peste 5 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat până în prezent peste 400 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din cadrul campaniilor pe care le promovează. Formează un cuplu cu Rafael Cemo Çetin de ceva vreme, însă recent a avut parte de o întâlnire neașteptată cu fostul logodnic.

Thor Saevarsson formează la rândul său un cuplu cu Hazal Çağlayan. Din luna iulie a anului 2024 cei doi au fost văzuți împreună de mai multe ori. Cei doi foști logodnici au încercat să treacă neobservați și s-au ferit de camerele de filmat în cadrul celui mai recent eveniment din Turcia.

Citește și:

În ceea ce-l privește pe Thor Saevarsson, acesta are peste 25 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Dilan Çiçek Deniz își continuă în prezent proiectele profesionale. Ba mai mult, aceasta s-a aflat recent în atenția publicului ca și producător. A realizat un film bazat pe viața sa personală, cu trăirile simțite de-a lungul timpului.

Dilan Çiçek Deniz a trecut de la actorie la producție

După ce și-a dovedit talentul ca și actriță în cadrul mai multor proiecte de succes a venit momentul ca Dilan Çiçek Deniz să revină în atenția fanilor cu un nou proiect profesional.

Producătoarea filmului “We should talk about Dilan” a prezent povestea în cadrul Adana Golden Boll Film Festival, ediția cu numărul 31 în acest an. Anunțul a fost făcut și pe pagina personală de socializare.

Citește și:

Îmbrăcată într-un costum închis la culoare format din pantaloni lungi de culoare închisă și o vestă asortată, așa s-a prezentat vedeta pe covorul roșu. Și-a exprimat părerea în acest sens, întrebată fiind de jurnaliști cum a ajuns în acest punct al carierei sale.

“Sunt interesată de prezența în spatele camerei așa cum sunt interesată de prezența în fața ei. Să fiu acolo să văd cum se pregătesc toate lucrurile, cum povestea capătă formă este o perspectivă complet diferită.”, a transmis vedeta în cadrul Adana Golden Boll Film Festival. Cu aceste cuvinte a subliniat că astfel a adăugat o nouă dimensiune carierei sale.

“Suportul adus către tinerii scenariști și regizori este important, să poți fii martorul acestor producții și a călătoriei lor în cadrul festivalurilor de acest gen este foarte valoros pentru mine.”, a concluzionat Dilan Çiçek Deniz.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz s-a reîntâlnit cu fostul logodnit în cadrul unui eveniment. A evitat să fie văzută în preajma lui Thor Saevarsson

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp