Happy People
Dilan Çiçek Deniz a îmbrăcat o ținută casual și s-a lăsat fotografiată așa. Diva, într-o zi obișnuită

Publicat pe 31.03.2022 la 12:37. Actualizat pe 31.03.2022 la 13:26

Dilan Çiçek Deniz a surprins pe toată lumea cu o ținută casual pe care a purtat-o într-o zi obișnuită. Diva serialelor turcești s-a lăsat fotografiată așa și a postat imaginea în mediul online. Cum arată.

Dilan Çiçek Deniz în serialul turcesc "Flăcările destinului"

Happy Channel

Dilan Çiçek Deniz a surprins audiența din mediul online cu cea mai recentă apariție a sa. Dacă diva este văzută de obicei cu ținute elegante în cele mai inedite ipostaze, iată că de aceasta dată s-a lăsat fotografiată așa. Astfel, actrița din “Flăcările destinului” a demonstrat că reprezintă mai mult decât o imagine frumoasă pe ecrane.

De asemenea, vedeta a vorbit și despre data nunții cu Thor Saevarsson, bărbatul cu care își dorește să trăiască împreună pentru totdeauna.

Dilan Çiçek Deniz a îmbrăcat o ținută casual și s-a lăsat în văzul lumii

Dilan Çiçek Deniz este una dintre cele mai iubite vedete la momentul actual și reușește de fiecare dată să fie o prezență diafană, atât pe micile ecrane, cât și în mediul online. Internauții îi urmăresc postările de cele mai multe ori și văd de fiecare dată o altă față a sa.

Actrița din “Flăcările destinului” a reușit de-a lungul timpului să își iasă din zona de confort și să se muleze pe fiecare personaj interpretat, astfel că fiecare rol i-a adus un plus de valoare în carieră. La momentul actual, aceasta poate fi văzută în serialul “Legea familiei”, însă nu demult și-a dezvăluit noile proiecte.

View this post on Instagram

A post shared by Dilan Çiçek Deniz (@dilandeniz)

Pentru acestea, Dilan Çiçek Deniz și-a vopsit părul blond și i-a surprins pe fani atunci când a apărut cu o schimbare totală de look pe pagina personală de Instagram. Aceștia au apreciat-o oricum și ulterior au fost curioși să afle ce alte apariții va mai avea pe viitor. Astfel, în cea mai nouă fotografie, actrița este îmbrăcată într-o ținută casual, fără filtre, modalitate prin care se deconectează de la problemele cotidiene.

Citește și:

“Duminică fără filtre”, a scris vedeta în dreptul mai multor serii de fotografii din același registru. Dilan Çiçek Deniz a primit peste o mie de comentarii și peste 100 de mii de aprecieri din partea fanilor de pretutindeni.

Dilan Çiçek Deniz și-a dezvăluit planurile de nuntă

Dilan Çiçek Deniz și logodonicul Thor Saevarsson au fost văzuți recent de reporteri atunci când luau cina. Actrița din “Flăcările destinului” și “Legea familiei” a vorbit despre planurile de nuntă și a făcut următoarele declarații:

„- Astăzi am reușit în sfârșit să ne facem planuri. Ne-am întâlnit cu invitați, oameni care ne vor ajuta. Ne căsătorim în câteva luni, dar depinde și de situația cu filmările.”, a declarat Dilan Çiçek Deniz, conform Seriesturkish.com. Actrița se poate mândri acum cu o viață personală fără cusur, la fel ca și viața profesională care este în floare.

“Voi avea probe pentru rochia de mireasă în câteva luni, dar depinde și de planurile profesionale.”, a mai spus aceasta, potrivit CNNturk.com. Vedeta a fost cerută în căsătorie într-un mod inedit, chiar pe podul Bosfor, locație pe care Thor Saevarsson nu a ales-o întâmplător, asta pentru că acolo s-au întâlnit cei doi la începutul relației. Imediat după cererea în căsătorie, actrița din “Flăcările destinului” a postat imaginea cu inelul de logodnă pe internet, iar internauții au reacționat imediat.

Citește și:

Chiar dacă cei mai mulți au pus la îndoială natura relației dintre cei doi, iată că pe parcursul poveștii de iubire, îndrăgostiții au continuat să-și creeze momente inedite împreună. Dilan Çiçek Deniz este una dintre cele mai îndrăgite actrițe la momentul actual cu peste 4 milioane de fani pe pagina personală de Instagram.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz a îmbrăcat o ținută casual și s-a lăsat fotografiată așa. Diva, într-o zi obișnuită

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp