Happy People
Diletta Leotta a prezentat-o fanilor pe prietena sa! Bărbații s-au înghesuit în secțiunea de comentarii. Cum arată femeia care știe cele mai mari secrete ale jurnalistei

Publicat pe 27.01.2023 la 17:57. Actualizat pe 28.01.2023 la 11:09

Diletta Leotta are o prietenă la fel de celebră! Elodie, o mare artistă din Italia care face parte din noua generație de cântăreți, îi este cea mai bună prietenă. Cum s-au fotografiat cele două.

Diletta Leotta

Getty

Diletta Leotta, jurnalista sportivă de renume și prezentatoare TV, a făcut o surpriză fanilor săi prin intermediul rețelelor de socializare. Ea a prezentat-o pe prietena sa, o tânără frumoasă, care a atras atenția multora datorită aspectului ei deosebit.

Cine este și cum arată Elodie, cea mai bună prietenă a Dilettei Leotta

Postarea Dilettei Leotta a fost însoțită de o fotografie în care cele două prietene sunt îmbrățișate, zâmbind larg. Secțiunea de comentarii a postării a fost inundată de mesaje de la bărbați care au exprimat admirația lor pentru frumoasa prietenă a jurnalistei.

Însă, aceasta nu a fost singura reacție la postare. Fanii jurnalistei au fost încântați să vadă că ea are o relație strânsă cu o domnișoară celebră și ea în Italia, o artistă de renume pe nume Elodie.

View this post on Instagram

A post shared by Diletta Leotta (@dilettaleotta)

Citește și:

Diletta Leotta este o jurnalistă și prezentatoare de televiziune italiană, cunoscută pentru prezentarea știrilor sportive la postul de televiziune DAZN. Inițial, ea a devenit cunoscută în Italia după ce a făcut parte din echipa știrilor sportive la postul de televiziune Sky Sport, unde a rămas timp de mai mulți ani. Leotta este, de asemenea, una dintre cele mai urmărite personalități pe rețelele de socializare din Italia, este apreciată pentru pasiunea ei pentru sport și pentru relația apropiată cu fanii ei.

Citește și:
În articolul

Diletta Leotta a prezentat-o fanilor pe prietena sa! Bărbații s-au înghesuit în secțiunea de comentarii. Cum arată femeia care știe cele mai mari secrete ale jurnalistei

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp