Happy People
Diletta Leotta petrece timp alături de prieteni după ce presa a scris că s-a despărțit de Can Yaman. Cum s-a pozat

Publicat pe 20.09.2021 la 11:25. Actualizat pe 20.09.2021 la 13:24

Diletta Leotta este fără doar și poate o femeie fermecătoare, care știe cum să-și pună în evidență atuurile indiferent cum s-ar îmbrăca. Recent, celebra jurnalistă s-a fotografiat îmbrăcată într-o ținută casual și petrecând alături de o bună prietenă. Blondina a impresionat cu apariția ei.

Diletta Leotta în cadrul meciului din Seria A disputat între SSC Napoli și FC Juventus

Profimedia Images

Diletta Leotta, blondina care se zvonește că s-ar fi despărțit de Can Yaman, face ravagii pe rețelele de socializare, indiferent cum ar apărea.

Chiar dacă nu mai este în brațele celebrului actor turc, Diletta Leotta nu se sfiește să apară în lumina reflectoarelor, indiferent dacă este alături de prieteni sau singură.

După cum am văzut în ultima postare a jurnalistei, aceasta se distrează alături de o bună prietenă , tânără la fel de atrăgătoare ca fosta iubită a lui Can Yaman.

Diletta Leotta s-a fotografiat alături de prieteni

Chiar dacă a dorit să adopte o ținută casual, comentatoarea sportivă a reușit încă o dată să atragă privirile tuturor fanilor care îi urmăresc postările fără încetare.

Diletta Leotta s-a îmbrăcat într-o pereche de blugi, un maiou alb și pantofi cu toc de culoare albastră. Blondina a optat pentru o coafură simplă, prinsă ușor la spate, astfel că rețeta unei seri de succes a fost cu siguranță confortul maxim.

View this post on Instagram

A post shared by Diletta Leotta (@dilettaleotta)

Jurnalista în vârstă de 29 de ani a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Can Yaman, cunoscutul actor turc. De la o vreme, cei doi nu au mai apărut împreună pe rețelele de socializare, astfel că zvonurile ce susțin despărțirea s-au întețit.

De asemenea niciunul nu a oferit o declarație oficială, astfel că internauții sunt cu ochii pe cei doi pentru a vede ce se întâmplă cu adevărat.

Cine este Diletta Leotta

Fanii au fost puși pe gânduri, însă aceștia speră ca starurile internaționale să-și mai ofere o șansă, având în vedere că ambii încă păstrează pozele romantice pe care le-au realizat de-a lungul timpului.

Diletta Leotta, frumoasa blondindă în vârstă de 29 de ani este comentator sportiv. Aceasta a lucrat mai întâi la Radio 105, iar apoi la posturile de televiziune Sky Sport și DAZN, fiind printre cele mai îndrăgite jurnaliste din lumea sportului.

Vedeta a studiat Dreptul la Universitatea Luiss din Roma și a absolvit în anul 2015. Blondina are 1,73 înălțime și un trup de invidiat care îi înnebunește pe internauți.

În articolul

Diletta Leotta petrece timp alături de prieteni după ce presa a scris că s-a despărțit de Can Yaman. Cum s-a pozat

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp