Happy People
Diletta Leotta se bucură de viața la radio. Ce poze a publicat pe pagina pe rețelele de socializare

Publicat pe 29.09.2022 la 22:23. Actualizat pe 01.10.2022 la 12:52

Diletta Leotta este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din Italia. Vedeta este comentatoare de sport cunoscută la nivel internațional.

Diletta Leotta

Getty

Diletta Leotta este originară din regiunea Sicilia și chiar dacă a absolvit Facultatea de Drept, a cochetat de mică cu televiziunea. A lucrat de-a lungul timpului pentru posturile Sky Sport și DAZN, fiind acum una dintre cele mai îndrăgite jurnaliste din lumea sportului.

Din anul 2017 vedeta este prezentatoarea unei emisiuni la Radio 105, difuzată de luni până vineri în intervalul 12:00-13:00, alături de Daniele Battaglia. Din același an, Diletta Leotta alături de Niccolò De Devitiis, moderează o emisiune de la Sky Sport în care propun topul celor mai bune goluri ale meciurilor de fotbal.

De asemenea, aceasta este comentatoarea pentru al doilea cel mai important campionat de fotbal al Italiei, Seria B.

Diletta Leotta își încântă fanii cu poze zilnice din activitățile desfășurate

Datorită popularității sale în lumea sportului, Diletta Leotta are o vizibilitate ridicată și în mediul online. Aceasta a adunat o comunitate de peste 8.5 milioane de urmăritori pe pagina sa oficială de Instagram. Jurnalista împărtășește constant imagini cu fanii săi. Recent, aceasta a publicat o fotografie din studioul de radio.

View this post on Instagram

A post shared by Diletta Leotta (@dilettaleotta)

Citește și:

Cu o ținută lejeră formată dintr-un tricou și o pereche de blugi, dar afișând un zâmbet larg, vedeta transmite fanilor bunăstarea pe care i-o aduce munca sa. Diletta Leotta are o formă fizică de invidiat la cei 31 de ani, aceasta fiind o mare fană a sportului, dar și o practicantă înrăită.

Citește și:
În articolul

Diletta Leotta se bucură de viața la radio. Ce poze a publicat pe pagina pe rețelele de socializare

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp