Happy People
Diletta Leotta și-a serbat ziua de naștere împreună cu fiica sa! Aria, ca un înger în brațele mamei sale celebre

Publicat pe 17.09.2023 la 19:54. Actualizat pe 17.09.2023 la 20:05

Diletta Leotta, una dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziune și jurnaliste sportive din Italia, și-a sărbătorit recent ziua de naștere împreună cu fiica sa, care a venit pe lume în aceeași zi.

Diletta Leotta

Gettyimages.com

De ziua sa de naștere, pe data de 16 august 2023, Dilleta Leotta a primit unul dintre cele mai prețioase cadouri - fiica ei, Aria, care a venit pe lume fix de aniversarea mamei sale.

Diletta Leotta a ajuns la vârsta de 32 de ani, iar această zi a fost marcată de o petrecere aniversară în familie, jurnalista și micuța Aria au fost celebrate.

Diletta Leotta, dublă petrecere aniversară

Pe rețelele de socializare, Diletta a împărtășit momente din ziua sa specială. Una dintre cele mai emoționante imagini este aceea în care o ține în brațe pe micuța Aria, care este ca un înger în brațele ei. Zâmbetele lor calde și privirile pline de iubire au impresionat imediat fanii.

Aria, care a venit pe lume pe 16 august 2023, i-a schmbat total viața Dilettei.

Fanii și colegii de breaslă au inundat rețelele de socializare cu urări de la mulți ani și cu complimente pentru felul în care Diletta Leotta a organizat petrecerea pentru ea și fiica sa, dar și pentru felul în care își organizează cu grație atât cariera, cât și rolul de mamă.

View this post on Instagram

A post shared by Diletta Leotta (@dilettaleotta)

În articolul

Diletta Leotta și-a serbat ziua de naștere împreună cu fiica sa! Aria, ca un înger în brațele mamei sale celebre

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp