Happy People
Dilin Döğer a jucat în serialul O Kiz – Acea fată alături de Erkan Petekkaya. Ce drum profesional urmează în prezent

Publicat pe 05.07.2024 la 17:20. Actualizat pe 05.07.2024 la 20:18

Dilin Döğer a jucat alături de actorul Erkan Petekkaya și a ținut să-și continue același drum profesional. Care sunt producțiile ce au adus-o în fața fanilor.

Dilin Döğer a jucat în serialul O Kiz – Acea fată alături de Erkan Petekkaya

Instagram

Una dintre actrițele care au reușit să atragă atenția recent datorită talentului său este nimeni alta decât Dilin Döğer. Vedeta, care a reușit să interpreteze un rol magistral în serialul O Kiz, a mai adăugat o reușită în ceea ce o privește. Serialul care a adus-o alături de Erkan Petekkaya pe platourile de filmare a fost transmis între 2022 și 2023.

Dilin Döğer a jucat în serialul O Kiz – Acea fată alături de Erkan Petekkaya

Este vorba despre proiectul Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi care a avut premiera în 2023 și s-a finalizat în 2024. Serialul a avut un singur sezon și a avut în distribuție actori cunoscuți. Vedeta a fost identificată ca fiind una dintre cele mai importante nume din țara sa.

View this post on Instagram

A post shared by Dilîn Döğer (@dilindogerr)

Are peste 62 de mii de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. Aceasta a demonstrat că personajul Süreyye Hatun i-a adus nenumărate aspecte pozitive în carieră. În ultimii trei ani, vedeta a crescut. Într-un interviu recent, aceasta a vorbit despre pasiunile sale atunci când nu se află pe platourile de filmare.

A mărturisit că niciodată n-a fost nevoită să urmeze o dietă, însă nu cântărește mai mult de 50 de kilograme. Spune că odată cu serialul Saladin Ayyubi și-a descoperit pasiunea pentru călătorie. A învățat de asemenea cum să manevreze o sabie în luptă.

“Iubesc caii. Fiecare a avut un cal al lui pe platourile de filmare și după un timp înveți să comunici cu el. Sunt animale foarte emoționale, ne-am înțeles bine foarte repede.”, a spus aceasta. Nu a lipsit incidentele de pe platourile de filmare, iar vedeta s-a grăbit să povestească cum a fost.

“Instructorul nostru a fost foarte bun, dar la finalul zilei nu poți prezice ce va face calul. Pentru că a fost foarte obosit pe timpul zilei, m-a lovit la picior. Mi-a lăsat o urmă pentru multă vreme.”, a declarat actrița.

În articolul

Dilin Döğer a jucat în serialul O Kiz – Acea fată alături de Erkan Petekkaya. Ce drum profesional urmează în prezent

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp