Happy People
Dominika Paleta este mama a două fiice adolescente. Așa arată în prezent Aitana Ibarra și Maria Ibarra

Publicat pe 07.07.2023 la 12:43. Actualizat pe 07.07.2023 la 13:22

Dominika Paleta a publicat recent o fotografie alături de fiicele sale. Acestea păstrează o relație inedită cu mama lor celebră.

Dominika Paleta este mama a două fiice adolescente

Profimedia Images

Dominika Paleta a găsit un echilibru perfect între viața profesională și cea personală. Cele mai recente fotografii publicate în mediul online o dovedesc cu prisosință. Alături de fetele sale zâmbește în permanență.

Dominika Paleta este mama a două fiice adolescente

Actrița s-a căsătorit cu regizorul Fabián Ibarra în anul 2000. Doi ani mai târziu au devenit părinți pentru prima oară, atunci când a venit pe lume fiica María Ibarra Paleta. Aceasta le-a întregit cu adevărat familia, însă nu au realizat că istoria lor poate deveni și mai frumoasă. În 2006 și-au întâmpinat cea de-a doua fiică, pe Aitana Ibarra Paleta. Aceasta a rămas ultima integrantă a familiei.

View this post on Instagram

A post shared by María Ibarra Paleta (@mariaibarrapaletaa)

A știut să-i echilibreze actriței viața personală cu cea profesională fără niciun pic de greutate. În mediul online, Dominika Paleta a ținut să împărtășească cu fanii mai multe fotografii recente cu cele două fete. Fanii au observat astfel cât de mult au crezut și cu câtă carismă sunt înzestrate pentru a avea proprii lor fani.

Citește și:

María Ibarra Paleta are 21 de ani și pe contul său de Instagram împărtășește fotografii din călătorii prin jurul lumii și alte mesaje dedicate familiei. Până în prezent nu și-a arătat interesul pentru lumea celebrităților, mai precis a actoriei. Are peste 17 mii de fani pe contul personal și peste 200 de fotografii publicate până în prezent. Aitana Ibarra Paleta este fiica cea mică a celebrei Dominika Paleta. Are 17 ani și preferă să utilizeze platforma TikTok, acolo unde are a strâns o întreagă comunicate de fani.

Pasionată de fotbal, a devenit o jucătoare excelentă pentru vârsta sa. Are peste 9 mii de fani pe pagina de Instagram și a publicat până acum 16 fotografii. La 50 de ani, Dominika Paleta pare a fi sora fiicelor sale. Vedeta strălucește în toate imaginile, fiind o vibrație pozitivă în tot ceea ce arată pe internet.

Cunoaște-l pe Zbigniew Paleta, tatăl faimoaselor actrițe Ludika și Dominika Paleta

Ludika Paleta este una dintre cele mai îndrăgite și talentate actrițe din Mexic. Aceasta s-a născut în Polonia, dar cu timpul familia a decis să se relocheze și astfel, alături de sora sa, a început o carieră în lumea showbiz-ului.

Zbigniew Paleta este tatăl faimoaselor Ludika și Dominika Paleta și a împlinit recent 79 de ani. Este un recunoscut violonist, iar mama actrițelor este maestră de arte. Acesta le-a povestit fetelor recent care a fost istoria venirii lor în Mexic.

Citește și:

“Tatăl meu e muzician și a avut oportunitatea de a ieși din Polonia, lucru care nu se întâmpla în mod normal. Regimul nu permitea, dar tatăl meu avea pașaport și șansa de a călători. O dată a venit singur în Mexic și i-a plăcut, el a venit de două ori.”, a povestit Ludika Paleta. Fără îndoială că familia celor două actrițe a încercat să-și refacă viața în Mexic și în cele din urmă totul a ieșit perfect. În prezent, cele două se bucură de faimă, iar familia lor s-a reîntors în Polonia. Are peste 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 5 mii de fotografii și filmulețe.

În articolul

Dominika Paleta este mama a două fiice adolescente. Așa arată în prezent Aitana Ibarra și Maria Ibarra

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp