Happy People
Dragostea nu are limite! Serkan Çayoğlu i-a transmis logodnicei sale, Ozge Gurel, un mesaj care a emoționat până la lacrimi, alături de o serie de fotografii în care apar sărutându-se: “Ești prea frumoasă ca să fii adevărată”

Publicat pe 24.06.2022 la 21:23. Actualizat pe 24.06.2022 la 21:24

Serkan Çayoğlu și Özge Gürel s-au logodit! De curând, cei doi actori au făcut mare petrecere și alături de toată familia și de prieteni și-au sărbătorit dragostea! După fericitul eveniment, pozele au început să curgă în social media.

Serkan Çayoğlu și Özge Gürel sunt doi actori foarte îndrăgiți din Turcia, cu foarte mult succes în domeniul de activitate. Cei doi s-au cunoscut chiar pe platourile de filmare ale unui proiect la care lucrau, iar la scurt timp au decis să formeze un cuplu.

La câteva zile după fericitul eveniment, proaspătul mire a postat o serie de imagini cu soția lui și i-a transmis un mesaj superb, care a emoționat fanii până la lacrimi.

Serkan Çayoğlu i-a transmis logodnicei sale, Ozge Gurel, un mesaj care a emoționat până la lacrimi, alături de o serie de fotografii în care apar sărutându-se

“Ești prea bună ca sa fii adevărată! Nu-mi pot lua ochii de la tine. În sfârșit, dragostea a venit Și îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt în viață! Ești prea bună ca sa fii adevărată! Nu-mi pot lua ochii de la tine”, a scris Serkan Çayoğlu.

View this post on Instagram

A post shared by Serkan Cayoglu (@serkancayoglu)

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia. După ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției “ Kiraz Sezonu”, din 2015 cei doi și-au început relația de iubire. După ce s-au pregătit intens pentru marele eveniment al vieții lor, cei doi au ajuns la final și au spus “DA” în fața ofițerului de stare civilă.

Citește și:

După o relație de șapte ani, Özge Gürel și Serkan Çayoğlu s-au logodit oficial! Cei doi au avut parte de o logodnă așa cum și-au dorit. Ambii s-au îmbrăcat simplu, lejer. Ozge Gurel a impresionat cu o apariție extrem de delicată. Ea a îmbrăcat o rochie o albastră, cu flori, în timp ce mirele ei a îmbrăcat un costum alb.

În articolul

Dragostea nu are limite! Serkan Çayoğlu i-a transmis logodnicei sale, Ozge Gurel, un mesaj care a emoționat până la lacrimi, alături de o serie de fotografii în care apar sărutându-se: “Ești prea frumoasă ca să fii adevărată”

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp