Happy People
Dulce Maria a făcut senzație pe rețelele de socializare acoperită doar de o pânză. Vedeta RBD a atras atenția tuturor

Publicat pe 07.10.2022 la 19:24. Actualizat pe 07.10.2022 la 21:34

Dulce Maria este una dintre cele mai iubite și îndrăgite artiste, care3 a devenit cunoscută la vârsta adolescenței prin intermediul celebrului serial RBD. Astăzi, Dulce Maria este o femei în toată firea, mamă și soție, care surprinde cu aparițiile sale de fiecare dată.

Dulce Maria

Getty

Nu mai este niciun secret pentru nimeni că în anii 2000, telenovela "Rebelde" făcea furori în întreaga lume iar cele trei fete din trupa RBD au furat inimile a milioane de adolescenţi. De departe, cea mai îndrăgită era Roberta, Dulce Maria, roşcata rebelă. Cum a apărut acum pe rețelele de socializare.

Dulce Maria surprinde cu apariția sa îndrăzneață pe rețelele de socializare

Sexy și foarte elegantă, cântăreața în vârstă de 35 de ani, are de câțiva ani o relație cu Paco Alvarez, iar din iubirea lor s-a format un copil minunat. După o perioadă de pauză, acesta a revenit în forță nu doar în fața fanilor săi, dar și pe scenă.

Ultimele sale apariții dau de înțeles că se pregătește pentru un proiect special.

View this post on Instagram

A post shared by Dulce Maria (@dulcemaria)

Dulce Maria este una dintre actrițele preferate ale românilor, ea fiind cea mai solară figură din grupul RBD. Actrița și cântăreața Dulce Maria și-a asumat total rolul personajului său, Roberta, o tânără rebelă, iar prin intermediul trupei a ajuns îndrăgită la nivel internațional.

Citește și:

Frumoasa artistă parcă strălucește și mai tare de când a adus pe lume rodul iubirii dintre ea și Alvarez. Aceasta se simte excelent și trăiește clipe de vis alături de copilul și de bărbatul său.

Dulce Maria s-a recuperat rapid după naștere și se pare că arată la fel de bine cum arăta și înainte. Cu toate că trupa RBD a decis să se reunească anul trecut, momentan Dulce Maria se concentrează strict pe viața sa personală.

În articolul

Dulce Maria a făcut senzație pe rețelele de socializare acoperită doar de o pânză. Vedeta RBD a atras atenția tuturor

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp