Happy People
Dulce Maria, fiica și soțul, ipostaze inedite din intimitatea familiei. Ce a dezvăluit actrița prin intermediul rețelelor de socializare

Publicat pe 24.06.2023 la 06:45. Actualizat pe 24.06.2023 la 08:18

Dulce Maria, talentata artistă cunoscută pentru muzica sa și rolurile sale în telenovele de succes, a transmis recent un mesaj emoționant soțului ei, Paco Alvarezv și tatălui ei. În imagini apare și fiica sa adorabilă.

Dulce Maria

Gettyimages.com

Dulce Maria trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Paco Álvarez, alături de care are o fetiță minunată.

Dulce Maria a publicat un colaj impresionant de imagini cu tatăl său, fiica sa și soțul său. Ce mesaje le-a transmis

"Ce pot să spun despre acești doi mari oameni? Bărbații vieții mele, tata Îți mulțumesc pentru toată puterea ta, pentru că m-ai împins, pentru tot sprijinul tău și pentru tot ce am învățat și continui să învăț de la tine, pentru tot efortul tău de a ne oferi tot ce e mai bun pentru noi fiicele tale și a ne face femei independente, îi mulțumesc lui Dumnezeu că te-am avut să te sărbătoresc încă un an! Cu voia lui Dumnezeu să fie încă mulți! Îți mulțumesc și pentru că ești un bunic minunat. Te iubim foarte mult!", i-a transmis tatălui său cu ocazia Zilei Internaționale a Tatălui.

Ca mai apoi să se îndrepte către partenerul său de viață: "Iubirea mea frumoasă! Ce pot să spun? Ești un bărbat și un tată extraordinar ! Iubitor, răbdător, protector, amuzant, știu că nu obosești niciodată să dai totul pentru copiii tăi ! Acesta este o parte din motivul pentru care m-am îndrăgostit de tine ! Pentru a vedea ce tată minunat ești! Te iubesc și pe tine și pe Maria Paula la fel!!! i se aprind ochii și zâmbește de fiecare dată când te vede. Îți mulțumesc că întotdeauna dai tot ce e mai bun din tine. La mulți ani de Ziua Tatălui tuturor celor care muncesc în fiecare zi pentru a oferi tot ce e mai bun copiilor și familiei lor, nu doar din punct de vedere economic, ci și emoțional, fiind nevoiți să sacrifice multe lucruri pe parcurs".

View this post on Instagram

A post shared by Dulce Maria (@dulcemaria)

Cuvintele pline de afecțiune și recunoștință ale acesteia au dezvăluit cât de mult îl prețuiește pe partenerul ei de viață, considerându-l un dar neprețuit pentru ea și pentru toți cei care îl iubesc.

În articolul

Dulce Maria, fiica și soțul, ipostaze inedite din intimitatea familiei. Ce a dezvăluit actrița prin intermediul rețelelor de socializare

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp