Happy People
Dulce Maria sărbătorește o lună de când este o fericită mămică

Publicat pe 09.01.2021 la 22:44. Actualizat pe 12.01.2021 la 10:35

Frumoasa artistă Dulce Maria este fericta mămică a micuței Maria Paula, care a împlinit de curând o lună.

Dulce Maria este mămică

Profimedia

Actrița Dulce María și Paco Álvarez au devenit în sfârșit părinți. Frumoasa artistă, Dulce, a dat naștere unei fetițe pe data de 3 decembrie 2020.

Frumosul cuplu este în culmea fericirii. Dulce Maria a anunțat întâlnirea cu fiica ei prin intermediul rețelelor de socializare în urmă cu o lună de zile. La vremea aceea actrița a împărtășit pe Instagram și numele pe care cei doi parteneri l-au hotărât pentru fiica lor.

View this post on Instagram

A post shared by Dulce Maria (@dulcemaria)

Dulce Maria trăiește clipe minunate alături copilașul său, fapt pe care îl demonstrează fotografiile pe care artista le postează. De curând, tânăra mămică în vârstă de 34 de ani a arătat dragostea pe care o împărtășește cu micuța Paula, de când este mămică.

Ultimele săptămâni au fost de-a dreptul magice pentru proaspăta mămică. Dulce Maria învață lucruri noi în fiecare zi pentru a fi o mamă cât mai bună pentru micuța Paula.

View this post on Instagram

A post shared by Dulce Maria (@dulcemaria)

Încetul cu încetul, cântăreața a împărtășit adepților săi cum a fost aventura ei prin maternitate și a arătat că, la fel ca orice mamă, are sentimente mixte, pentru că, pe de o parte, este plină de dragoste pentru bebelușul ei, dar pe de altă parte alta se confruntă cu oboseala și nopțile nedormite.

Cum o ființă atât de mică îți poate schimba viața și îți poate acoperi toată inima mica mea stea, mica mea lună, bebelușul meu epuizat, dar îndrăgostit și recunoscător.

Fanii lui Dulce Maria nu au întârziat să comenteze la pozele artistei cu micuța Paula, urmându-i doar de bine atât mamei, cât și fetiței în vârstă de o lună.

Chiar și alte vedete care au debutat ca mame recent, s-au alăturat sentimentului pe care fosta membră RBD îl experiementează acum. Actrița Fernanda Castillo , care a născut primul ei copil pe 19 decembrie, a comentat postarea lui Dulce și a scris: „Este într-adevăr impresionant!”

Citește și:
În articolul

Dulce Maria sărbătorește o lună de când este o fericită mămică

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp