Happy People
Dulce Maria și-a sărbătorit fiica. María Paula a împlinit un an, iar fosta membră a trupei RBD i-a scris un mesaj emoționant

Publicat pe 01.12.2021 la 15:04. Actualizat pe 01.12.2021 la 15:29

De un an de zile, Dulce Maria a devenit mămică pentru prima oară. Pentru a celebra momentul pe care nu îl va uita niciodată, fosta componentă a trupei RBD a fost alături de soț și de micuța Maria Paula.

RBD pe covorul roșu în cadrul Billboard Latin Music Awards în 2008

Getty Images

Dulce Maria a celebrat primul an de viață al micuței Maria Paula cum nu se putea mai bine. Fosta membră a trupei RBD a împărtășit momentele cu fanii de pe rețelele de socializare și i-a lăsat un mesaj emoționant micuței, pentru atunci când va mai crește.

Actrița a postat câteva fotografii nemaivăzute până acum de fani, dar și o promisiune scrisă lăsată pentru micuța Maria Paula.

Dulce Maria și-a sărbătorit fiica, Maria Paula

Dulce Maria a avut un weekend plin, asta pentru că a sărbătorit-o cum se cuvinte pe Maria Paula, fetița ei. Vedeta nu a rezistat și a împărtășit cu internauții câteva momente emoționante, dar și un mesaj lăsat pentru fetiță.

În plină pandemie, micuța Maria Paula a venit pe lume pe 27 noiembrie 2020, iar viața celebrei Dulce Maria s-a schimbat complet de atunci. La început, fosta membră a trupei RBD nu a împărtășit cu fanii nicio fotografie cu fetița.

Ulterior, pagina personală de Instagram a început să fie plină de momente pline alături de familie și cei dragi. Cu ocazia zilei de naștere a fetiței, Dulce Maria a împărtășit cu urmăritorii săi câteva fotografii inedite pe care nu le-a mai arătat vreodată.

“Acum un an am devenit mămică. Mămica ta, luna mea. Luptătoarea mea, steaua mea, darul meu de la Dumnezeu, visul meu devenit realitate.”, a scris aceasta în dreptul pozelor postate pe contul personal de Instagram și în care aceasta apare în primele momente cu fiica ei.

“Acum un an te-am văzut pentru prima oară. Am putut să te îmbrățișez, am putut să te pup, am putut să te privesc atât de neajutorată și atât de puternică totodată.”, a mai scris artista.

Dulce Maria spune că se simte mai mult decât onorată să fie mămica fetiței și se simte mândră că a fost aleasă chiar ea să-i fie alături.

Dulce Maria, mesaj emoționant pentru fiica ei, Maria Paula

“Din acea zi, am fost dispusă să-mi dau viața pentru tine și sunt în continuare.”, a scris Dulce Maria.

Cu toate că Dulce Maria este fericită că a devenit mămică, aceasta a dezvăluit că a suferit din cauza depresiei post-partum.

“Sarcina, depresia, creșterea ta, unele lucruri nu sunt roz, însă atunci când te văd crescând lângă noi, lângă tăticul tău pe care îl iubești atât de mult, devin puternică.”, a continuat aceasta.

Cât despre tortul pe care Dulce Maria l-a ales special pentru Maria Paula, acesta a fost imediat fotografiat și postat pe rețelele sociale. Alb, cu steluțe mici și cu un căluț, tortul a reprezentat una dintre atracții. Cât despre invitații micuței, aceștia au avut parte de cele mai bune momente. Copiii s-au distrat și s-au jucat, iar adulții s-au bucurat de preparate.

View this post on Instagram

A post shared by Dulce Maria (@dulcemaria)

Printre vedetele care au reacționat imediat la postarea celebrei Dulce Maria, s-au numărat și Andrea Legarreta și Camila Sodi.

“Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a dat și îi cer să aibă grijă de tine și să-ți ghideze pașii.”, a spus Dulce Maria.

“Mereu voi fi lângă tine (dacă Dumnezeu îmi permite) să te ajut atunci când ai nevoie.”, a scris Dulce Maria.

În articolul

Dulce Maria și-a sărbătorit fiica. María Paula a împlinit un an, iar fosta membră a trupei RBD i-a scris un mesaj emoționant

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp