Happy People
După 14 ani de căsnicie, Halit Ergenç continuă să-și exprime dragostea față de soția sa. Ce mesaj emoționant i-a transmis

Publicat pe 01.05.2024 la 10:30. Actualizat pe 01.05.2024 la 10:22

Halit Ergenç și Bergüzar Korel s-au cunoscut pe platourile de filmare ale seriei 1001 de nopți - Binbir Gece în 2009. Ulterior și-au întemeiat o familie și în prezent actorul i-a făcut soției sale cele mai frumoase declarații.

După 14 ani de căsnicie, Halit Ergenç continuă să-și exprime dragostea față de soția sa

Happy Channel

Înainte de a-și declara iubirea față de soția sa, Halit Ergenç a ascultat declarațiile acesteia. Vedeta a menționat că a primit câteva sfaturi esențiale din partea unor nume importante din țara natală.

După 14 ani de căsnicie, Halit Ergenç continuă să-și exprime dragostea față de soția sa

Îndrăgostiții au împreună trei copii: Ali, Han și Leyla. De-a lungul timpului au preferat să rămână discreți în ceea ce privește aparițiile micuților pe rețelele sociale. Formează unul dintre cele mai exemplare cupluri din Turcia, iar în ceea ce o privește pe actriță, aceasta a luat o pauză de la filmări după ce a devenit mămică pentru a treia oară. Faptul că a reapărut în cadrul unei producții difuzate pe una dintre platformele de streaming a ajutat-o să-și continuie cariera.

View this post on Instagram

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel)

“M-am vopsit blondă pentru serial, dar apoi l-am scurtat pentru că era prea distrus. Niciodată nu m-am vopsit așa. Am filmat un serial care a ținut 11 săptămâni. Joc o personalitate TV foarte faimoasă. Din moment ce le-am urmărit pe Esra Erol și Müge Anlı înainte de începerea filmărilor, am găsit că sunt femei de succes și m-am gândit că îmi doresc să fiu blondă ca ele. Esra Erol chiar a venit pe platourile de filmare și am primit multe sfaturi de la ea.”, a spus actrița, arată takvim.com.tr. Cu toate că apare foarte rar pe rețelele sociale, Halit Ergenç a decis de această dată să ofere o declarație romantică pentru partenera sa.

“Este perfect, este minunat, iubesc asta. Bergüzar este ok cu mine în toate felurile posibile, indiferent despre ce e vorba.”, a declarat actorul. Cei mai mulți îi cunosc pe Halit Ergenç și Bergüzar Korel din serialul 1001 de nopți. De atunci nu s-au mai separat. Indiferent că anii au trecut, cei doi nu și-au pierdut sentimentele unul pentru celălalt.

Serialul 1001 de nopți continuă să-i surprindă pe fani în ciuda trecerii timpului

Halit Ergenç și Bergüzar Korel au reușit să-și surprindă fanii atunci când au apărut pentru prima oară în rolurile de protagoniști în serialul 1001 de nopți. Povestea numită propunere indecentă nu a fost uitată niciodată. Actrița a strălucit fără doar și poate în rolul Șehrazat, pe când partenerul său nu a avut niciun rival.

“Nouă ani au trecut de când a fost difuzat în Chile, dar povestea lui Onur și a lui Șehrazat a continuat să rămână o amintire frumoasă pentru audiența națională. Serialul, care a avut premiera în multe țări din lume, a confirmat încă o dată faptul că a fost un fenomen încă de la prima difuzare. Dramatic și romantic în același timp, reușește să spună istoria lui Onur și a lui Șehrazat.”, arată seriesturkish.com.

Bergüzar Korel are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat până în prezent peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate în Anglia, locația pe care au ales-o pentru a trăit o lungă perioadă de timp. Amândoi se reîntorc în Turcia pentru a se dedica proiectelor profesional inedite.

În articolul

După 14 ani de căsnicie, Halit Ergenç continuă să-și exprime dragostea față de soția sa. Ce mesaj emoționant i-a transmis

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp