Happy People
Ebru Sahin și Murat Yildirim revin pe platourile de filmare într-o poveste de dragoste. Cum îi vor putea vedea fanii pe cei doi de acum înainte

Publicat pe 29.07.2024 la 14:42. Actualizat pe 29.07.2024 la 15:26

Ebru Sahin și Murat Yildirim formează cel mai nou cuplu de pe micile ecrane. Actorii urmează să joace împreună într-un nou proiect profesional.

Ebru Sahin și Murat Yildirim revin pe platourile de filmare într-o poveste de dragoste

Instagram

Murat Yıldırım și Ebru Şahin s-au alăturat echipei pentru a citi pentru prima oară scenariul oferit. Produs de către Erol Avci, serialul turcesc îi aduce împreună pe doi dintre cei mai iubiți actori din Turcia.

Ebru Sahin și Murat Yildirim revin pe platourile de filmare într-o poveste de dragoste

Serialul aduce în fața fanilor unul dintre cele mai așteptate cupluri. Cu o poveste ambițioasă, proiectul urmează să fie lansat în sezonul ce urmează. Ideea este creionată de către Neșe Șen, iar scenariul este scris de Emre Özdür și Hazar Kozice. De asemenea, regizorul este Recai Karagöz.

View this post on Instagram

A post shared by Süvari (@suvari)

Numele serialului, dar și ideea care se așteaptă să adune milioane de fani în fața televizoarelor va fi anunțată în curând. Murat Yildirim urmează să joace rolul arhitectului Demir Akcinar și Ebru Șahin joacă rolul mamei Nazli Orman care își crește singură fiul, pe Memo.

Unchiul lui Memo ( Pamir Boyraz), Demir Akçınar ( Murat Yildirim) pleacă să o caute pe Nazli ( Ebru Șahin), atunci când află că fratele său decedat are un fiu. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Kerem Özdoğan, Ezgi Eyüboğlu, Çağdaş Onur Öztürk, Uğur Çavuşoğlu, Zerrin Nişancı, Kubilay Karslıoğlu, Burcu Türünz, Gülin İyigün, Birsen Dürülü, Hakkı Ergök, Numan Çakır, Cemil Büyükdöğerli, Yıldırım Memişoğlu, Sude Belkıs, Toprak Kahraman și Pamir Boyraz, arată seriesturkish.com.

Citește și:

În ceea ce-l privește pe Murat Yıldırım, acesta s-a născut pe 13 aprilie 1979 în Turcia și a devenit în timp unul dintre cei mai îndrăgiți actori din țara natală. Proiectele în care s-a implicat de-a lungul timpului i-au adus de fiecare dată recunoaștere internațională.

Asi – Împotriva destinului a fost proiectul început în 2007 care s-a finalizat în 2009. Pe atunci a împărțit platourile de filmare alături de Tuba Büyüküstün. De asemenea, Ask ve Ceza alături de Nurgul Yesilcay în 2010 a avut la fel de mult succes.

Murat Yıldırım impresionează fanii cu munca sa pe platourile de filmare

Acesta a făcut parte din primele două sezoane ale seriei Teșiklat. Actorii se află în vacanță încă de la finalul sezonului 4. În primele două sezoane a fost Çağlar Ertuğrul cel care a jucat rolul principal.

Citește și:

A urmat Murat Yıldırım, ceea ce a adus în fața fanilor o nouă poveste cu actori complet diferiți. Odată cu finalul sezonul 4, actorul din Asi – Împotriva destinului și-a luat rămas-bun de la proiect. Chiar dacă a ales să se odihnească pe timpul verii, acesta analizează în continuare oferte.

Discret în ceea ce privește viața personală, Murat Yıldırım continuă să le arate fanilor imagini de pe platourile de filmare sau din cadrul diferitelor proiecte în care se implică. Este căsătorit din 2016 cu actrița Iman ElBani. Unul dintre cele mai impresionante proiecte în care s-a implicat este Ramo care a avut premiera în 2020 și s-a finalizat în 2021. De asemenea, Aziz din 2021 este la fel de important pentru acesta. Nu este de mirare că este îndrăgit de fanii din toată lumea având în vedere traiectoria sa profesională de la început și până în prezent. Asi – Împotriva destinului a fost difuzat și pe Happy Channel.

În articolul

Ebru Sahin și Murat Yildirim revin pe platourile de filmare într-o poveste de dragoste. Cum îi vor putea vedea fanii pe cei doi de acum înainte

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp