Happy People
Edith Gonzalez, o viață de poveste. Detalii mai puțin cunoscute despre actriță

Publicat pe 19.10.2020 la 14:33. Actualizat pe 19.10.2020 la 14:48

Vestea că Edith Gonzalez, una dintre cele mai apreciate actrițe de teleovele, a murit, a căzut ca un trăsnet asupra fanilor acesteia, în vara anului trecut.

Edith Gonzalez, imagine din anul 2014

Profimedia Images

Edith Gonzalez a pierdut lupta cu viața din cauza unui cancer ovarian, care recidivase și se afla în spital atunci când a murit. Actrița a lăsat în urmă o fiică îndurerată care și acum caută răspunsul la întrebarea de ce mama ei nu îi mai este alături.

Actrița mexicană a avut o relație amoroasă cu politicianul Santiago Creel, pe care l-a cunoscut în anul 2003 și cu care a avut o relație, chiar dacă acesta era însurat. Constanza Creel Gonzalez este rezultatul iubirii dintre actriță și politician.

Chiar dacă la momentul respectiv bărbatul nu a recunoscut-o pe fiica sa în acte, după 4 ani, politicianul și-a recunoscut oficial fata.

View this post on Instagram

A post shared by Edith Gonzalez Lazo (@edithgonzalezmx1) on

Edith Gonzalez și căsnicia cu un bărbat mai puțin celebru

În anul 2010, actrița s-a îndrăgostit de un bărbat pe nume Lorenzo Lazo Margin, care îi era chiar logodnic atunci când actrița a făcut publică relația. Mai mult decât atât, cei doi erau în culmea fericirii pentru că Edith era însărcinată în 5 luni și urma să aducă pe lume tot o fetiță. Din păcate, Edith a pierdut sarcina chiar o săptămâna înainte de nuntă.

Edith și Lorenzo s-au căsătorit o lună mai târziu, iar bărbatul i-a fost alături până în ultima clipă.

În septembrie anul acesta, cei doi ar fi împlinit 10 ani de căsnicie, dar se pare că în sufletul bărbatului dragostea a fost înlocuită cu durere. Iată postarea lui din data de 24 septembrie 2020:

View this post on Instagram

A post shared by LazoMargain Lorenzo (@lazomargain) on

Cariera Edith Gonzalez

Edith Gonzalez s-a născut pe data de 10 decembrie 1964 și este una dintre cele mai apreciate actrițe ale anilor 90'.

La doar 4 ani, Edith a debutat în telenovela "Cosa juzgada", la 8 ani a jucat în filmul "El rey de las gorillas" și la 13 ani a cunoscut succesul cu rolul din "Los ricos también lloran".

În anul 1999, Edith a renunțat la viața de actriță și a dorit să încerce și altceva. A plecat la Paris ca să studieze baletul și limba franceză.

În 1993, Edith a fost distribuită în rolul principal din telenovela Inimă sălbatică, unde a fost partenera lui Eduardo Palomo, producție care a înrregistrat un succes uriaș și la noi în țară.

În 2001, actrița a dat din nou lovitura cu rolul din Salome, telenovelă care a fost atât de îndrăgită încât a fost difuzată în peste 20 de țări din întreaga lume.

În articolul

Detalii mai puțin cunoscute despre viața lui Edith Gonzalez

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp