Happy People
Eduard Yanez vorbește despre starea lui de sănătate. Presa internațională afirmă că actorul a suferit de cancer

Publicat pe 07.04.2021 la 12:22. Actualizat pe 07.04.2021 la 12:36

Eduardo Yanez, unul dintre cei mai celebrii actori de naționalitate mexicană, a fost supus unei a doua operații pentru a-și îngriji sănătate. Intervenție care a stârnit agitație în presa internațională, care scrie că Yanez a suferit de cancer, departe de ochii publicului.

Eduardo Yanez în filmul Ladrones, 2015

Profimedia

După ce a depășit o intervenție chirurgicală care a fost efectuată pentru a îndepărta câteva pietre pe care le avea la rinichi, Eduardo Yáñez s-a întors vineri, 12 martie, acasă și a confirmat faptul că starea lui de sănătate este stabilă.

Cu câteva zile în urmă protagonistul multor telenovele mexicane a fost nevoit să părăsească platourile de filmare ale producției Dacă ne părăsesc pentru a ne salva, pentru a se îngriji de propria sănătate, care era ușor alarmantă. Prin intermediul unui videoclip distribuit pe rețelele sale, actorul a afirmat că operațiunea a fost un succes și că acum ar trebui să se concentreze asupra recuperării sale, potrivit hola.

View this post on Instagram

A post shared by Eduardo Yañez (@eduardoyanezofc)

În 14 februarie, protagonistul Wild Heart a comentat că acesta ar fi ultimul său contact cu bisturiul și că speră „să iasă din asta în câteva săptămâni” pentru a-și relua activitate.

În același mod, interpretul în vârstă de 60 de ani și-a subliniat recunoștința față de Asociația Națională a Actorilor (ANDA) din Mexic, care a suportat cheltuielile intervenției sale medicale.

Plecarea sa prematură de la melodrama produsă de Leonardo Patron a generat o serie de speculații care l-au adus înapoi în atenția publicului ca persoană problematică. Cu toate acestea, de data aceasta zvonurile au fost nefondate, deoarece deteriorarea sănătății sale l-a împins cu adevărat să-și părăsească rolul principal.

Zvonurile conform cărora Eduardo Yanez ar suferi de cancer

În luna aprilie a acestui an, în urma intervenției suferite de Eduardo Yanez, presa internațională îi pune actorului un alt diagnostic decât a prezentat acesta, cum că ar suferi de cancer la rinichi. Yanez rupe tăcerea și vorbește deschis despre adevărata sa stare de sănătate, în urma zvonurilor din presă.

Printr-un videoclip pe Instagram, actorul care a abandonat telenovela „Dacă ne părăsesc”, tocmai pentru a-și acorda prioritate sănătății, a clarificat totul, potrivit tvynovelas.

View this post on Instagram

A post shared by Eduardo Yañez (@eduardoyanezofc)

„Dragilor mei prieteni și celor care au ocazia să vadă acest videoclip, încă o dată cu atrocitățile acestei reviste murdare care este dedicată întotdeauna să genereze acest tip de știri negative despre noi”, a spus Eduardo.

Mă simt foarte bine, chestia cu rinichii este deja istoria trecutului. Încă o dată am ieșit din operație, le mulțumesc medicilor mei ... și, de asemenea, tuturor publicului care îi pasă de mine.

De asemenea, actorul a subliniat faptul că videoclipul pe care l-a postat pe rețelele de socializare este ultimul de acest tip și are ca scop clarificarea întregii situații, asigurând că nu suferă de această boală incurabilă și că anumite publicații „mint voit” pentru a obține vânzări.

Citește și:
În articolul

Eduard Yanez vorbește despre starea lui de sănătate. Presa internațională afirmă că actorul a suferit de cancer

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp