Happy People
Eduardo Santamarina a fost jefuit într-un aeroport din Mexic. Actorul din “Rubi” se afla alături de familie

Publicat pe 23.12.2022 la 14:24. Actualizat pe 23.12.2022 la 14:42

Eduardo Santamarina a fost jefuit într-un aeroport din Mexic. Actorul din “Rubi” se afla alături de familie.

Eduardo Santamarina a fost jefuit într-un aeroport din Mexic

Profimedia Images

Eduardo Santamarina este unul dintre protagoniștii ce au jucat în celebra telenovelă “Rubi”. Și-a construit o carieră de succes de-a lungul timpului și a rămas împăcat pe plan personal alături de familia sa. De cele mai multe ori s-a arătat sincer în preajma mediilor de comunicație și întotdeauna s-a arătat transparent în ceea ce privește relațiile sale.

Eduardo Santamarina a fost jefuit într-un aeroport din Mexic

Deși la prima vedere pare a avea o viață perfectă, Eduardo Santamarina este un om normal care călătorește ca toți ceilalți cu mijloacele de transport puse la dispoziție în văzul lumii. Astfel, actorul a fost jefuit recent într-un aeroport, acolo unde se afla alături de soție și copii.

View this post on Instagram

A post shared by Eduardo Santamarina (@eduardosantamarinamx)

“Ce bine că ne-au furat doar lucruri materiale.”, a mărturisit Eduardo Santamarina. Acesta revenise din vacanță alături de Mayrin Villanueva atunci când au fost jefuiți în Ciudad de Mexico. O fotografie care circulă pe internet o arată pe actriță în cadrul agenției ministerului public, retrăgându-și plângerea în cadrul asaltului. Atacatorii i-au urmărit familia lui Eduardo Santamarina încă de când aceștia se plimbau pe străzile orașului.

“Efectiv ne-au asaltat când am intrat în aeroport. Din fericire suntem bine, doar ne-am speriat și ne-au furat lucrurile materiale care acelea oricum vin și pleacă mereu. Și nu ne-am gândit să dăm niciun fel de declarații pentru că i-au furat geanta soției mele acolo unde avea telefonul, unde există foarte multe direcții, adrese, detalii despre noi și vrem să rămânem tăcuți.”, a dezvăluit actorul din “Rubi”. Eduardo Santamarina a subliniat faptul că familia sa a fost norocoasă că nu a fost atacată.

“Cel mai bine este că n-am pățit nimic și spunem tuturor să aibă grijă mereu.”, a mai spus actorul.

Mayrín Villanueva și Eduardo Santamarina, de-a lungul timpului

Mayrín Villanueva și Eduardo Santamarina formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz , fiind întotdeauna împreună alături de copiii lor: Julia, Mayrín și Eduardo. De-a lungul carierei sale Eduardo Santamarina a fost sincer în legătură cu greutatea sa, asta pentru că a avut multe momente de insecuritate. Acesta și-a început cariera profesională în 1991 și de atunci nu a mai lăsat niciun moment în urmă. A jucat în cele mai apreciate producții și a continuat să-și construiască planurile personale alături de cei dragi.

“Ce-mi place cel mai mult să mănânc sunt dulciurile. Acolo devin nebun.”, a declarat în februarie 2021 în cadrul “De primera mano”, potrivit Univision.com. Pentru rolul din telenovela „La desalmada” a fost nevoit să dea jos mai multe kilograme. Este un actor atrăgător, însă de câteva ori a fost judecat pentru kilogramele în plus. Ulterior, a declarat că nu îl deranjează comentariile din mediul online. “De ce m-aș supăra dacă cineva ar veni la mine și mi-ar spune că sunt gras? De ce, dacă este o decizie pe care am luat-o singur? Ar fi rău să mă supăr.”, a spus Eduardo Santamarina. Actorul a devenit cunoscut grație rolurilor sale, iar pe platourile de filmare ale “Yo amo a Juan Querendon” a cunoscută pe mama fiicei sale, Mayrín Villanueva, cu care actualmente este căsătorit.

În articolul

Eduardo Santamarina a fost jefuit într-un aeroport din Mexic. Actorul din “Rubi” se afla alături de familie

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp