Happy People
Eduardo Santamarina, portret înduioșător alături de soție și copii: „Recunoscător și mândru de familia pe care Dumnezeu mi-a dat-o”

Publicat pe 29.12.2023 la 18:21. Actualizat pe 29.12.2023 la 19:37

Povestea de dragoste dintre Eduardo Santamarina și Mayrín Villanueva a început pe vremea când au jucat în telenovela 'Yo amo a Juan Querendón', în 2007.

Eduardo Santamarina

Profimediaimages.ro

Doi ani mai târziu, cuplul s-a căsătorit și a anunțat că vor deveni părinții unei fetițe, pe care au numit-o Julia.

Eduardo Santamarina, portret înduioșător alături de soție și copii: „Recunoscător și mândru de familia pe care Dumnezeu mi-a dat-o

Odată cu venirea pe lume a singurei lor fiice împreună, artiștii și-au unit familia pe care au format-o cu copiii din căsniciile lor anterioare, fapt pe care nu au omis să îl afișeze la evenimente publice și pe rețelele de socializare.

Acum, personajul negativ din telenovela 'Nadie como tú' s-a folosit de contul său oficial de Instagram pentru a arăta că dragostea sa pentru actrița din 'Vecinos' a rămas aceeași ca în urmă cu 14 ani, la fel și pentru familia sa.

„Recunoscător și mândru de familia pe care Dumnezeu mi-a dat-o.... Vă iubesc atât de mult, Crăciun Fericit tuturor oamenilor mei care direct sau indirect sunt alături de mine. Vă mulțumesc astăzi și întotdeauna.”, a scris el.

View this post on Instagram

A post shared by Eduardo Santamarina (@eduardosantamarinamx)

Eduardo Santamarina a împărtășit o fotografie romantică cu Mayrín Villanueva, căreia i-a dedicat un mesaj de dragoste, în care a subliniat cât de mândru este de ea și cât de fericit a fost alături de ea.

"Iubirea mea, facem același lucru și vom continua să facem același lucru: să jucăm. Meserie binecuvântată, culegând vise și făcând publicul să viseze", a spus actorul, după cum descrie publicația.

Actrița nu a fost lăsată în urmă și a reacționat la cuvintele soțului ei, dedicându-i emoji-uri în formă de inimă și foc.

"Ce frumos ești... Te iubesc", a fost răspunsul lui Villanueva la fotografia cu soțul ei.

În articolul

Eduardo Santamarina, portret înduioșător alături de soție și copii: „Recunoscător și mândru de familia pe care Dumnezeu mi-a dat-o”

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp