Happy People
Eduardo Yanez a fost externat din spital. Prima declarație a actorului

Publicat pe 17.03.2021 la 17:14. Actualizat pe 17.03.2021 la 17:21

Eduardo Yanez, unul dintre cei mai celebrii actori de naționalitate mexicană, a fost supus unei a doua operații pentru a-și îngriji sănătate.

Eduardo Yanez în filmul Ladrones, 2015

Profimedia

După ce a depășit o intervenție chirurgicală care a fost efectuată pentru a îndepărta câteva pietre pe care le avea la rinichi, Eduardo Yáñez s-a întors vineri, 12.03, acasă și a confirmat faptul că starea lui de sănătate este stabilă.

Cu câteva zile în urmă protagonistul multor telenovele mexicane a fost nevoit să părăsească platourile de filmare ale producției Dacă ne părăsesc pentru a ne salva, pentru a se îngriji de propria sănătate, care era ușor alarmantă. Prin intermediul unui videoclip distribuit pe rețelele sale, actorul a afirmat că operațiunea a fost un succes și că acum ar trebui să se concentreze asupra recuperării sale, potrivit hola.

View this post on Instagram

A post shared by Eduardo Yañez (@eduardoyanezofc)

"Bună dimineața, totul a mers bine și s-a recuperat, mulțumesc pentru toate, la revedere", a spus Yáñez pe scurt din patul de spital. Cu câteva zile înainte de procedura medicală, actorul a povestit puțin despre starea sa, că a suferit două operații și că acesta a fost motivul real al plecării sale din proiect.

Așa cum am promis acum 5 saptămâni, astăzi, este ziua celei de-a doua interveții chirurgicale de scoaterea a pietrelor de la rinichi. Din fericire, este ultima intervenție de acest gen, a adăugat actorul mexican.

Motivul pentru care actorul a părăsit un rol principal

În 14 februarie, protagonistul Wild Heart a comentat că acesta ar fi ultimul său contact cu bisturiul și că speră „să iasă din asta în câteva săptămâni” pentru a-și relua activitate.

View this post on Instagram

A post shared by Eduardo Yañez (@eduardoyanezofc)

În același mod, interpretul în vârstă de 60 de ani și-a subliniat recunoștința față de Asociația Națională a Actorilor (ANDA) din Mexic, care a suportat cheltuielile intervenției sale medicale.

Plecarea sa prematură de la melodrama produsă de Leonardo Patron a generat o serie de speculații care l-au adus înapoi în atenția publicului ca persoană problematică. Cu toate acestea, de data aceasta zvonurile au fost nefondate, deoarece deteriorarea sănătății sale l-a împins cu adevărat să-și părăsească rolul principal.

Citește și:
În articolul

Eduardo Yanez a fost externat din spital. Prima declarație a actorului

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp